Συνεδρίασε το απόγευμα της Κυριακής η νομαρχιακή επιτροπή οργάνωση της ΝΔ στο Αργοστόλι. Αν και οι απουσίες ήταν πολλές το όργανο συνεδρίασε παρουσία του βουλευτή κ. Παναγή Καππάτου.

Όπως μαθαίνουμε τα δύο «καυτά» θέματα που συζητήθηκαν ήταν τόσο το «λουκέτο» του πανεπιστημιακού τμήματος στο Ληξούρι όσο και ο ορισμός του νέου Διοικητή στο νομαρχιακό νοσοκομείο Κεφαλληνίας.

Για το δεύτερο μάλιστα θέμα υπήρχαν έντονες αντιδράσεις με τον αντιπρόεδρο της ΝΟΔΕ κ. Δημήτρη Φιοραβάντε να κάνει σκληρή κριτική για το τρόπο (!;) που επιλέχτηκε ο κ. Φώτης Μεσσάρης.

Για το ίδιο θέμα ο βουλευτής ενημέρωσε τα μέλη της ΝΟΔΕ ότι δεν είχε πληροφόρηση για το ποιος θα αναλάβει νέος «Υγειάρχης» και μόλις δύο μέρες πριν τον ενημέρωσαν για το όνομα του κ. Μεσσάρη.

 

Η ομιλία Φιοραβάντε στη ΝΟΔΕ:

κ. βουλευτά, κυρία Πρόεδρε,

 

Διορίστηκε από την Κυβέρνηση Διοικητής στο Γεν. Νοσοκομείο Κεφαλληνίας ο κ. Μεσσάρης ο οποίος είναι τελείως άγνωστος στους Κεφαλλονίτες και της Αθήνας και της Κεφαλονιάς. Θέλουμε να μάθουμε πως διορίστηκε ο εν λόγω κύριος, από ποιον και χωρίς να ερωτηθεί η Νομαρχιακή Οργάνωση της Κεφαλονιάς.

Θεωρώ ότι το κόμμα και η βάση στην Κεφαλονιά όπως γνωρίζουν όλοι, έχει πολλά αξιόλογα πρόσωπα να αναλάβουν τη θέση αυτή που γνωρίζουν το αντικείμενο και τα προβλήματα του κόσμου. Με αυτό το τρόπο θα μπορούσε να αναλάβει τη θέση και να πετύχει την αποστολή του. Όλο αυτό είναι καλό για την Κεφαλονιά και για όλο το κόσμο.

Υπάρχουν άτομα όπως ο γιατρός Γιώργος Κουρής που έχει αγωνισθεί για τη παράταξη, ήταν τρεις φορές υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ και ανήκει στον ιατρικό κόσμο με μεγάλες περγαμηνές.

Ο Βαγγέλης Κεκκάτος και είναι φυσικοθεραπευτής στο επάγγελμα,  έχει τελέσει τέσσερα χρόνια διοικητής στο Ληξούρι και ένα χρόνο στο Αργοστόλι. Μάλιστα όταν ήταν διοικητής στο Ληξούρι είχε βοηθήσει τα μέγιστα ώστε να γίνει δωρεά Νιάρχος καθώς και η πτέρυγα Βεργωτή στο Αργοστόλι.  Επιπρόσθετα είχε μεγάλη εμπειρία στην αυτοδιοίκηση διατελώντας αντιδήμαρχος σε καίριες θέσεις.

Η οργάνωση (ΝΟΔΕ) πρέπει να έχει συμμετοχή σε όλα τα μεγάλα θέματα που αφορούν το νησί και έτσι βοηθάει και το νησί και την Κυβέρνηση.

Θα θέλαμε κ. βουλευτά να μάθουμε αν ερωτηθήκατε και ποια είναι η θέση σας…

 

Αξίζει: Τα περισσότερα μέλη της ΝΟΔΕ φάνηκε να συμφωνούν με τον «εξάψαλμο» Φιοραβάντε.

Πηγή: ekefalonia.gr