Ο Απόστολος Κατσιφάρας στο Επιμελητήριο – Συνέντευξη τύπου

Συνέντευξη του παραχώρησε ο τέως περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας στηρίζοντας την υποψηφιότητα του Γεωργίου Παπανδρέου για τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ την ερχόμενη Κυριακή.
Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης το πρωί της Τετάρτης 1 Δεκεμβρίου. Τον κ. Κατσιφάρα υποδέχθηκε ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Σταύρος Σπαθής με τον οποίο μάλιστα είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για να του εκθέσει την κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις του νησιού μας.

Πηγή: ekefalonia.gr

Μονή λύση ο Παπανδρέου για την ανασύσταση της προοδευτικής παράταξης

Ο κ. Κατσιφάρας τόνισε μεταξύ άλλων ότι τα ποσοστά που έχει λάβει το ΚΙΝΑΛ στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις δεν αρμόζουν σε μια μεγάλη προοδευτική παράταξη όπως το ΠΑΣΟΚ.
Εξέφρασε την εκτίμηση ότι μόνο με αρχηγό τον Γεώργιο Παπανδρέου είναι δυνατή η ανατροπή της κατάστασης και η εκ νέου ανάδειξη της μεγάλης αυτής παράταξης σε πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων.
Αναφορικά με τον πολιτικό Γεώργιο Παπανδρέου, είπε ότι διαθέτει μεγάλη επιρροή στο εξωτερικό, διαθέτει κύρος στην διεθνή σκηνή και θα είναι σε θέση να εκπροσωπήσει και να υπεραμυνθεί των συμφερόντων της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού.
Επιπλέον, επιτέθηκε στην κυβέρνηση λέγοντας ότι φρόντισε να αφαιρέσει τη δύναμη και τις αρμοδιότητες της τοπικής αυτοδιοίκησης και να συγκεντρώσει όλα τα κέντρα εξουσίας στο Μαξίμου.
Δεσμεύθηκε ότι ο Γεώργιος Παπανδρέου θα φροντίσει ώστε, μεταξύ άλλων, η δημιουργία πλούτου που θα προκύψει να διανεμηθεί στους πολίτες που δοκιμάζονται σκληρά, καθώς θα στηριχθούν και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της Ελληνικής οικονομίας και έχουν σηκώσει δυσανάλογα μεγάλο βάρος όλο αυτό το διάστημα.

Προηγούμενο άρθροΕπιτροπή ειδικών: Μόνο με μοριακό τεστ το πιστοποιητικό νόσησης για τους ανεμβολίαστους
Επόμενο άρθροΚεφαλονιά: Άδεια για ανέγερση ξενοδοχείου 3 αστέρων