Κεφαλονιά-Το σχόλιο της ημέρας: “Πουρμπουάρ” στο διακινητή

Περισσότεροι από 40 είναι οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση εγκληματικής ομάδας, που δραστηριοποιούνταν στη συστηματική διακίνηση κοκαΐνης, στην Κεφαλονιά και εξαρθρώθηκε μετά από πολύμηνη και μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, λέει η είδηση.

Πρώτα απ όλα αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους αστυνομικούς του τμήματος Ασφάλειας Αργοστολίου και στην αστυνομική διεύθυνση για την μεγάλη επιτυχία της.

Δεύτερον δεν είναι μόνο οι σαράντα που κατηγορούνται. Συνελήφθησαν μόνο όσοι χρησιμοποιούσαν το τηλέφωνο για την προμήθεια κόκας από το ζευγάρι των διακινητών και άφηναν μηνυματάκια .

Υπάρχουν περισσότεροι που δεν εντοπίστηκαν γιατί δεν χρησιμοποιούσαν το τηλέφωνο για τις παραγγελίες τους.
Οι δύο διακινητές προμηθεύονταν από Αλβανό υπήκοο την κοκαΐνη. Αλλωστε είναι γνωστό πως η Αλβανία έχει “αποθέματα” κάθε “ουσίας” και εύκολα φτάνουν εδώ.

Big business!!!

Αλλά είναι να απορεί κανείς. Πως τόσοι πολλοί χρήστες σε ένα νησί. Φαίνεται πως στην Κεφαλονιά κυκλοφορεί περισσότερη κοκαΐνη παρά άνθρωποι.

Ο αριθμός είναι εντυπωσιακός και απ οτι μαθαίνω, από αστυνομικές πηγές, υπάρχουν χρήστες και άλλων ουσιών και κάποιοι που διατηρούν φυτείες χασίς και όχι για δική τους μόνο χρήση.

Τι στο καλό γίνεται στο νησί μας; Παραγγέλνεις την κόκα, σαν τα σουβλάκια και τις πίτσες; Δίνεις και πουρμπουάρ στο διακινητή;

Κάτι δεν πάει καλά σε αυτόν τον τόπο…