Κεφαλονιτικές υποκλοπές: Ποιους δένει ο “ομφάλιος λώρος”, τα σχέδια για τη δημαρχία και στη μεση ο …Καππάτος

Είναι ορισμένοι που πιστεύουν, πως αν χάσει ο Καππάτος, θα αποδυναμωθεί ο Μιχαλάτος και θα ανοίξει γι αυτούς ο δρόμος προς τη δημαρχία. Έτσι μέσω τεθλασμένης πορείας, στοχεύουν στην ήττα Καππάτου για να πετύχουν την ήττα Μιχαλάτου. Συνεργάζονται μάλιστα με εκείνους που θέλουν να στείλουν τη ΝΔ στην αντιπολίτευση, πάντα κατά το δόγμα, ο εχθρός του εχθρού μου, είναι φίλος μου.

—–

Οι δημοσιεύσεις σε αθηναϊκή εφημερίδα, στην οποία επικεφαλής τυγχάνει να είναι κεφαλονίτης, παραπέμπουν σε υπόγεια παιχνίδια και έναν “ομφάλιο λώρο”, που όπως λένε στα πηγαδάκια του “Αntico”, “δένει” δύο υποψήφιους, έναν των βουλευτικών εκλογών και έναν των δημοτικών, κατά του “εχθρού” Καππάτου.
——
Ο ντόπιος ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε ταχύτατα με ανακοίνωση, λάβρος κατα της κυβέρνησης. “Τον πιάσαμε τον ατιμο” θα λέγανε στα γραφεία τους. Αλήθεια τα fake news της Κουμουνδούρου, τα πιστεύουν και οι ίδιοι; Δεν γνωρίζουν πως καθε σοβαρό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έχει πέντε -εξι ψεύτικους λογαριασμούς στο twitter. Ή δεν είναι από τα σοβαρά;

——

Στην ΝΔ έμαθα, πως μόλις έμαθαν για το παραπλανητικό πρωτοσέλιδο κατά του βουλευτή τους, “διάβασαν” απλά την αγωνία που διακατέχει τον ΣΥΡΙΖΑ για την έδρα, καθότι η Κεφαλονιά αποτελεί ένα στοίχημα για τον ΣΥΡΙΖΑ

——

Όχι μόνο γιατί η διαφορά το 2019 ήταν από τις μικρότερες μεταξύ των μονοεδρικών, αλλα και εξαιτίας του Νικόλα Φαραντούρη, που με τη φιλοδοξία που τον διακρίνει και το σπρώξιμο από τον Αλέξη, βρίσκει δημοσιότητα σε αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης και μπορει να κάνει την ανατροπή, καθως πεισματικά έχει αποδοθεί σε εναν πολύμηνο προεκλογικό αγώνα, που δεν θα άντεχαν οι τσέπες πολλών υποψηφίων.

——-
Με τη στήριξη του Τσίπρα στον Φαραντούρη και της ΝΔ στον Καππάτο πάμε για “ντέρμπι” στο νησί μας. Ελπίζω να μην φτάσουμε στα πέναλτι γιατί θέλω να αρχίσω νωρίς τα μπάνια μου.

——
“Αγγελοι” δεν υπάρχουν στην πολιτική, υπάρχει πολύ βρωμίτσα, τουλάχιστον ο Πολάκης έβγαινε και τα έλεγε στη φόρα , δεν …έκλαιγε σε αγκαλιές άλλων.
——
Ο Ανδρουλάκης μας λέει: Θα σας πω ποιον θέλω για πρωθυπουργό σας, μετά τις εκλογές.
Ο Τσίπρας μας λέει: Θα σας πω με ποιους θα συνεργαστώ μετά τις εκλογές.
Αυτές δεν είναι εκλογές , είναι ….ραντεβού στα τυφλά.

———

Διαφορετικά …χωριά στην πλατεία Αργοστολίου μετά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Οι επίσημοι της εξέδρας, αντιπεριφερειάρχης Τραυλός, δήμαρχος Μιχαλάτος και βουλευτής και υποψήφιος της ΝΔ, Π. Καππάτος έπαιρναν τον καφέ τους στο Polo.
Στην άλλη πλευρά της πλατείας στο Premier, έπινε το δικό του καφέ με την παρέα του ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Φαραντούρης και αλλού ο Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

——
Όπως μου περιέγραψαν, τον μεν Νικόλα πλησίαζαν και χαιρετούσαν κυρίως γυναίκες – ανήκουν φαίνεται στο δυναμικό κοινό του- τον δε Παναγή παράγοντες του Αργοστολίου. Ο ένας βγαίνει στην τηλεόραση, ο άλλος φέρνει λεφτά…
——–
Μια και μίλησα για λεφτά, στο δήμο Ληξουρίου έχουν έρθει τόσα χρήματα τα τελευταία τέσσερα χρόνια που δεν ξερουν τι να τα κανουν, πως να τα απορροφήσουν. Μόλις το έμαθα , επειδή είμαι ψυχόπονος, έτρεξα να τους βοηθήσω. Τους έστειλα αμέσως τον τραπεζικό λογαριασμό μου !!!
——–
Ο Μαραβέγιας κινείται αθόρυβα και στις παρελάσεις και στα χωριά. Ισως κάνει την πιο έξυπνη προεκλογική εκστρατεία. Ακολουθει τη μέθοδο του αείμνηστου Πέτρου Αλιβιζάτου. Πόρτα-πόρτα, παρέα την παρέα, χωριό το χωριό, σαν μυρμήγκι, δεν αφήνει κανέναν που να μην μιλησει…Ποντάρω απο τώρα πως σε κάποια χωριά θα είναι πρώτος σε σταυρούς.


——-
Στον Αγκώνα του είπαν πως για να εκλεγεί πρέπει να λιώσει σόλες . Κι αμεσως πήγε στο Αργοστόλι και αγόρασε ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια. Θα ηταν κρίμα να λιώσει τα καλά του.
———–
Μην απελπίζεστε όσοι θέλετε να δείτε τον Καππάτο στα χωριά σας. Θα ξεκινήσει την προεκλογική του εκστρατεία του μετά το Πάσχα. Περιμένει να φάτε το αρνάκι, το κατσικάκι, τα κοκορέτσια, τα αυγά και τα τσουρέκια, να πιείτε και τον άμπακο , για να σας βρει σε λήθαργο …
——–
Κυκλοφορεί στο Αργοστόλι:

“Δεν θέλουμε του πανεπιστημίου, θέλουμε το Σπύρο του πεζοδρομίου” αυτό κι αν είναι σύνθημα !!!

Πνευματική ιδιοκτησία του Καζαμία…


———
Τους δύο κύκλους Κρανιάς, δέντρο φυτεύει ο δήμος Αργοστολίου. Δεν έχει τελειώσει ακόμα , αλλα απο οτι παρατήρησα, φυτεύουν κάποια θαμνοειδή για κάλυψη εδάφους, ελπίζω να βάλουν και κανένα λουλούδι, κυρίως γεμίσουν το χώρο με τις συμπαθείς αλλά πάμφθηνες και κοινότατες πικροδάφνες.

Δηλαδή ένα-δυο χιλιάρικα άντε τρία και για τους δύο κύκλους, ο δήμος έβγαλε την υποχρέωση.

Ή μήπως κάνω λάθος στο ποσό δήμαρχε;

Ο υποκλοπέας σας…