ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ (E-TICKET) ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ

Κάνοντας και ολοκληρώνοντας την αγορά των ηλεκτρονικών σας εισιτηρίων (e-tickets) από το site της IONIAN GROUP, μπορείτε στη συνέχεια να τα εκτυπώσετε ή να τα κατεβάσετε στο κινητό σας και… αυτό ήταν! Το μόνο που απομένει είναι να μπείτε στο πλοίο κατευθείαν κανόντας check-in στην είσοδο χωρίς να περιμένετε στις ουρές των εκδοτηρίων!

Η διαδικασία είναι γρήγορη και εύκολη…

  1. Κάντε την κράτηση του εισιτηρίου σας από την ιστοσελίδα της IONIAN GROUP: www.ioniangroup.com/reservations
  2. Ολοκληρώστε την αγορά σας ηλεκτρονικά.
  3. Το ηλεκτρονικό εισιτήριο (e-ticket) θα αποσταλεί την ίδια στιγμή στο email που δηλώσατε.
  4. Εσείς Εκτυπώστε το εισιτήριο σας (PDF αρχείο) ή κατεβάστε το στο κινητό ή το tablet σας (Προσοχή! Θα πρέπει να τυπώσετε ή να κατεβάσετε στο κινητό σας όλα τα εισιτήρια ξεχωριστά).
  5. Δείξτε το ηλεκτρονικό εισιτήριο (e-ticket), σε εκτυπωμένη μορφή ή από το κινητό, κατά την επιβίβασή στο πλοίο.

Σημαντικές οδηγίες

  • Με το ηλεκτρονικό εισιτήριο (e-ticket) δεν χρειάζεται να περάσετε από κάποιο εκδοτήριο εισιτηρίων. Πηγαίνετε απευθείας στο πλοίο για check-in και επιβίβαση. Σε ημέρες αιχμής παρακαλείσθε να βρίσκεστε στο λιμάνι 30 λεπτά πριν την ώρα αναχώρησης του πλοίου.
  • Αν πρόκειται να ταξιδέψετε μαζί με το αυτοκίνητό σας, θα πρέπει να βρίσκεστε στον αντίστοιχο χώρο αναμονής οχημάτων, τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την ώρα αναχώρησης.
  • Κατά την επιβίβασή, θα πρέπει μαζί με το ηλεκτρονικό εισιτήριο (e-ticket) να επιδείξετε και την ταυτότητα ή το διαβατήριο, ή το δίπλωμα οδήγησής.
  • Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι κάθε εισιτήριο ανά άτομο ή όχημα και διαδρομή, είναι ξεχωριστό εισιτήριο. Έτσι για παράδειγμα, αν έχετε κλείσει εισιτήρια για 2 άτομα και ένα Ι.Χ. μαζί με επιστροφή, τότε θα πρέπει να τυπώσετε ή να κατεβάσετε στο κινητό σας και να έχετε μαζί σας, 6 συνολικά εισιτήρια.

Αναδημοσίευση από www.kefalonianmantata.gr