Σε διάφορες μεθόδους έχουν καταφύγει διάφοροι συμπολίτες μας ώστε να εξαιρεθούν από τη διαδικασία υποψηφιότητας τους ως δημοτικοί σύμβουλοι.

Στο στιγμιότυπο που εξασφάλισε αποκλειστικά η ιστοσελίδα μας διακρίνεται ξεκάθαρα επαγγελματίας ιδιοκτήτης καταστήματος στο Λιθόστρωτο που φαίνεται να έχει διαφύγει από τα κλιμάκια των υποψήφιων δημάρχων. Εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι μεταμφιεσμένος σε πάπια στη λιμνοθάλασσα του Κουτάβου ανάμεσα σε άλλες πάπιες και έγινε άμεσα αντιληπτός λόγω της εμφανούς διαφοράς μεγέθους.

Για την ιστορία, ο πολυμήχανος επιχειρηματίας μετά τον εντοπισμό του προστέθηκε στο συνδυασμό υποψήφιου δημάρχου στο Αργοστόλι.

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι έχουν εξαπολύσει πραγματικό …ανθρωποκυνηγητό για υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους: Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Στούμπας που έχει στη διάθεσή της έρευνα της Focus Bari, οι υποψήφιοι στο νησί αυτή τη στιγμή ανέρχονται στον εντυπωσιακό αριθμό των 1.258.

Όσοι πολίτες έχουν ξεφύγει και δεν κατεβαίνουν στις επερχόμενες εκλογές, αναζητούνται απο τα σχετικά κλιμάκια.

Αυτή τη στιγμή οι έρευνες των δημάρχων έχουν εστιάσει σε σπήλαια του νησιού καθώς και σε υψηλά υψόμετρα (Αίνος, μεταμφιεσμένοι σε άγρια άλογα) και στην ευρύτερη περιοχή του λιμανιού Αργοστολίου (μεταμφιεσμένοι σε χελώνες).

«Resistance is futile» φαίνεται να δήλωσε υποψήφιος δήμαρχος, υποδηλώνοντας ότι τις προσεχείς ημέρες οι έρευνες θα ενταθούν με drones, σκυλιά και θερμικούς ανιχνευτές.

Αναδημοσιευση από www.kefaloniastoumpa.wordpress.com