Λιμάνι Σάμης: Εικόνες ντροπής στον χώρο αναμονής επιβατών.

Το λιμάνι της Σάμης, σε γενικές γραμμές, παρουσιάζει μια καθαρή εικόνα και τον χειμώνα και το καλοκαίρι, κάτι ιδιαίτερα καλό  για τους επισκέπτες, αλλά και για τους ντόπιους που πολλές φορές το επιλέγουν για τον απογευματινό τους περίπατο. Όταν όμως κάποιος φτάσει στον χώρο αναμονής στο ντόκο του φάρου, εκεί αλλάζουν όλα!!! Καθίσματα σκουριασμένα, φαγωμένα από τη σκουριά και επικίνδυνα σε πολλά σημεία για τους αναμένοντες το πλοίο της γραμμής, μια τέντα που αν μη τι άλλο δεν περιποιεί τιμή για κανέναν στο μαύρο χάλι που είναι και ένας ψύκτης νερού…εστία μολύνσεως, δημιουργούν ένα «σκηνικό», που προσβάλει και το νησί και τους επισκέπτες. Αδιάψευστοι μάρτυρες αυτών που αναφέρουμε, οι φωτογραφίες που επισυνάπτουμε στο σχόλιό μας.

Έχουμε την εντύπωση πως το Λιμενικό Ταμείο, θα πρέπει άμεσα να δει το θέμα και να εξαλείψει αυτές τις εικόνες ντροπής, από το πρώτο λιμάνι της Κεφαλονιάς.

Επίσης, στο εσωτερικό τμήμα του ντόκου, πριν τον φάρο, υπάρχουν ρηγματώσεις, που δεν γνωρίζουμε αν έχουν ελεγχθεί από ειδικούς. Καλό θα ήταν να γίνει για την ασφάλεια πεζών και οχημάτων.

Τάσος Καβαλλιεράτος.

https://samikefalonias.wordpress.com