ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ, η αναδημοσίευση μερική ή ολική,  στους μή έχοντες εγγράφως άδεια από το LIXOURI.GR και την αρθρογράφο !

Τόσοι μήνες καραντίνας με την κίνηση στο οδικό δίκτυο να είναι εμφανώς περιορισμένη, θα περίμενε κανείς να έχουν γίνει κάποιες σοβαρές παρεμβάσεις από την Περιφέρεια και τον Δήμο.

Με τις εργασίες σε Σκαυδολίτη και Κριτονού, να συνεχίζονται με ρυθμούς χελώνας. Με αρκετά πεύκα εκεί στην στροφή του Σκαυδολίτη να έχουν ξεριζωθεί, αλλά να παραμένουν στην θέση τους περιμένοντας μια γερή κακοκαιρία. Τότε κάποιος άτυχος οδηγός θα …πληρώσει την ανευθυνότητα των αρμοδίων.

Από τον Οκτώβρη του 2020, με αρκετές επαναληπτικές αναρτήσεις, έχει καταγραφεί το συγκεκριμμένο πρόβλημα και παρ’όλα αυτά δεν έχει ιδρώσει κανενός το αυτί. Ούτε της Περιφέρειας ούτε και του Δήμου Αργοστολίου (Διοικητικά όρια από φυλακές Λιβαδίου).

https://mylixouri.blogspot.com/2020/12/blog-post_17.html

Ας δούμε όμως πως παραμένει η κατάσταση στα εντός Διοικητικών ορίων Δήμου Ληξουρίου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.lixouri.gr

Προηγούμενο άρθροΚωνσταντάκης: “Το παρελθόν δεν διαγράφεται,ειδικά αν είναι πετυχημένο!”
Επόμενο άρθροΣ.Πέτσας: Αυτά είναι τα πρώτα μέτρα για τους σεισμόπληκτους- «Μέχρι το Πάσχα πρέπει να έχουμε μπει σε μια κανονικότητα τουλάχιστον στην οικονομία» (βίντεο)