Η διαχείριση συμπεριφοράς των μαθητών με συμπεριφορικές δυσκολίες αποτελούν ένα μεγάλο κεφάλαιο όχι μόνο για τους Εκπαιδευτικούς αλλά και για τις ανάλογες Επιστημονικές δομές.

Το ΚΕΣΥ, η Προϊσταμένη κα Ελένη Κονιδάρη και η ομάδα της, αποδέχτηκαν την πρόσκληση των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων Αγίας Θέκλης, 1ο και 2ο Ληξουρίου και, όπως είχαν υποσχεθεί, βρέθηκαν χτες ξανά στην πόλη μας για τον δεύτερο κύκλο ομιλιών.

Την κα Κονιδάρη και την ομάδα της καλοσώρισαν και ευχαρίστησαν για την παρουσία τους και την στήριξη τους, η Πρόεδρος του Συλλογου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου κα Αναστασία Φραντζή και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Θέκλης κα Κατερίνα Αραβαντινού.

Ομιλητές ήταν ο Ψυχολόγος κ. Γκούθας Ιωάννης και η εκπαιδευτικός κα Εύα Μανωλοπούλου. Όμως παρευρέθηκαν και άλλα μέλη του ΚΕΣΥ καθώς και ο Διευθυντής του 1ου Δημοτικού κ. Μάκης Κατσιβέλης.

Η σειρά των ομιλιών κλείνει τον Μάρτιο, όπου θα αναφερθούν στις μαθησιακές δυσκολίες των μαθητών.

Ακολουθεί το χτεσινό βίντεο των ομιλιών. Τόσο η πρώτη όσο και η δεύτερη επίσκεψη του ΚΕΣΥ στην πόλη μας, έχουν βιντεοσκοπηθεί και έχουν καλυφθεί αποκλειστικά από το Lixouri.gr

Αριστέα Χαριτάτου

Αναδημοσίευση από www.lixouri.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, μερική ή ολική, στους μή έχοντες εγγράφως την άδεια της αρθρογράφου του blog. Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος.

 

Προηγούμενο άρθροΚεφαλονιά: Το Αργοστολιώτικο Καρναβάλι 2020 αναζητά βασίλισσα!!!
Επόμενο άρθροΠαίρνει θέση ο Μητσοτάκης για το ελληνικό ποδόσφαιρο-Όλα ανοιχτά