Μιά εξαίρετη μουσικοθεατρική εκδήλωση παρουσίασαν την Παρασκευή το βράδυ, οι δασκάλες και οι μαθητές των τριών πρώτων τάξεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης μας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την Δασκάλα κα Ελευθερία Αρακλησιάνου να παρουσιάζει το εορταστικό πρόγραμμα και να δίνει την σκυτάλη στον Χαράλαμπο Μακρή, ο οποίος δίδαξε και συνόδεψε τους μαθητές (μαζί με τον Μάκη Σολωμό, την δίδα Σοφία Σολωμού, την κα Νικολέτα Γρηγοροπούλου), παρασύροντας μας με αγαπημένα Χριστουγεννιάτικα Τραγούδια και Κάλαντα.

Ακολούθησαν δυό μικρά θεατρικά. “Όνειρο στο χιόνι” και “η Μαγική Φλογέρα”.

Υπεύθυνες δασκάλες οι κυρίες: Δεστούνη Βιργινία, Μουρελάτου Σταυρούλα, Αρακλησιάνου Ελευθερία, Παρασκευά Βάνα, Ρεπούση Γερασιμίνα, Λουκέρη Ρεγγίνα.

Όσο για τον κόσμο, τίμησε και με το παραπάνω την εκδήλωση αυτή των παιδιών. Δεν έπεφτε καρφίτσα, ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που παρακολούθησαν από τον αύλειο χώρο την εκδήλωση, λόγω συνωστισμού.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κα Αναστασία Φραντζή, πρόσφερε ένα καλάθι γεμάτο τοπικά κρασιά στον Μαέστρο κ. Μακρή, ενώ στο τέλος κλήρωσε ένα δώρο, το οποίο κέρδισε η κα Αθηνά Κομητοπούλου.

Ευχαριστούμε τον Διευθυντή του Σχολείου κ. Μάκη Κατσιβέλη για την πρόσκληση.

Καλές γιορτές απο καρδιάς σε όλους σας.

Σημ. Λόγω των μικρών ηλικιών το βίντεο της εκδήλωσης έχει αλλοιωθεί για την προστασία των παιδιών. Δυναμώστε την φωνή και απολαύστε τα

Aναδημοσίευση από www.lixouri.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, μερική ή ολική, στους μή έχοντες, εγγράφως, την άδεια της αρθρογράφου του blog. Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος.

 

Προηγούμενο άρθροΛηξούρι: Η Κοινότητα Κατωγής στα Φιλανθρωπικά Καταστήματα (pics+video)
Επόμενο άρθροΑλέξανδρος Παντελειός: Τα συγχαρητήρια στον μαέστρο Άγγελο Μουρελάτο και η παράκληση προς τον Πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ