Έχει σηκώσει για τα καλά τα μανίκια η ομάδα της Δημοτικής Κοινότητας Ληξουρίου και οι εργασίες δεν έχουν τελειωμό.

Με την καθοδήγηση και την εποπτεία του Προέδρου του ΔΣ της Δημοτικής Κοινότητας κ. Ανδρέα Γρηγορόπουλου, τα έργα συνεχίζονται σε καθημερινή βάση.

Ήδη έχουν ολοκληρωθεί εργασίες καθαριότητας και κοπής των χόρτων σε Μιχαλιτσάτα, Άγιο Βασίλη και Άγιο Δημήτρη.

Σήμερα, από νωρίς το πρωϊ ξηλώθηκαν με προσοχή οι πλάκες σε σημεία του Πεζοδρόμου (της κεντρικής πλατείας) έξω από το παλιό Πρακτορείο του ΟΠΑΠ, όπου είχε παρατηρηθεί έντονη καθίζηση του (πρώην δρόμου) (και νυν) πεζόδρομου, λόγω των σεισμών του 2014, αλλά και λόγω των βαρεών οχημάτων που περνούν από πάνω.
Έγιναν οι απαραίτητες κινήσεις για να στρωθεί σωστά το κομμάτι αυτό και να μην δημιουργούνται γούβες, ενώ από αύριο οι εργασίες θα συνεχιστούν και θα ολοκληρωθούν.

Όμως από αύριο κιόλας θα ξεκινήσουν και ανάλογες παρεμβάσεις και επιδιορθώσεις σε σημεία επί της κεντρικής πλατείας, όπου άλλες πλάκες έχουν σπάσει, άλλες έχουν ξεκολλήσει και θα αντικατασταθούν έτσι ώστε να υπάρχει ομαλότητα.

Τέλος, κατασκευάστηκε μιά ράμπα έτσι ώστε να έχουν πρόσβαση τα άτομα με ειδικές ανάγκες και στο άνω μέρος της πλατείας μας.
Μην ξεχνάμε ότι το ΔΣ της Δημοτικής Κοινότητας βρίσκεται δίπλα στα ΑμεΑ και το αποδεικνύει εμπράκτως.

Συγχαίρουμε τόσο τον Πρόεδρο κ. Ανδρέα Γρηγορόπουλο και το Συμβούλιο της ΔΚ Ληξουρίου.

Αριστέα Χαριτάτου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, μερική ή ολική, στους μή έχοντες εγγράφως την άδεια της αρθρογράφου του blog. Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος.

Αναδημοσίευση από mylixouri.blogspot.com