Σήμερα το πρωϊ ο Αντιδήμαρχος Χρ.Βολτέρας σε συνεργασία με το προσωπικό καθαριότητας του Δήμου μας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία της πόλης μας, μας απέδειξαν ότι τα έργα είναι καλύτερα από τα λόγια.

Προ ολίγων εβδομάδων και κατά την διάρκεια της εθελοντικής καθαριότητας από Πόρτο έως Κοιμητήριο Ληξουρίου, είχαμε προβάλλει την άθλια υγειονομική βόμβα που είχαμε στο κέντρο της πόλης μας και μάλιστα στον ίδιο χώρο που έχει στηθεί η παιδική χαρά.

Σήμερα, λοιπόν ο φακός μας ξαναβρέθηκε στο ίδιο σημείο και είναι στην ευχάριστη θέση να σας δείξει ότι αυτή η εστία μόλυνσης εξοντώθηκε. 

Με την μάνικα της πυροσβεστικής και την τσάπα του Δήμου τόσο στο εσωτερικό όσο και στο χώρο τριγύρω από τα παλιά αποδυτήρια, άστραψε.

Σίγουρα στο άμεσο μέλλον θα πραγματοποιηθούν εργασίες επιχρισμάτων κλπ του κτηρίου, έτσι ώστε να αλλάξει οριστικά με μικρές παρεμβάσεις η εικόνα της πόλης. Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες, άλλωστε, που αντικρύζει ο καθένας με την άφιξη του στο Λιμάνι μας

Ακολουθεί η δήλωση που έκανε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Βολτέρας, ο οποίος επιβλέπει κάθε εργασία, τόσο στην πόλη όσο και στα χωριά της Παλλικής

“Η καθαριότητα είναι μια από τις σημαντικότερες υπηρεσίες που υποχρεούται να παρέχει ο Δήμος προς τους πολίτες. Από τις πρώτες μέρες της θητείας μας ξεκινήσαμε μια προσπάθεια να βελτιώσουμε την εικόνα της πόλης και ευρύτερα του Δήμου.

Στην προσπάθεια που καταβάλλεται από τη Δημοτική Αρχή και τους εργαζόμενους για την συνεχή βελτίωση της εικόνας της πόλης και ευρύτερα του Δήμου Ληξουρίου στον τομέα της καθαριότητας, αλλά και στην ανάγκη παρέμβασης σε σημεία της πόλεως  που έχουν χρόνια να καθαριστούν, ώστε τα θετικά αποτελέσματα -που είναι ήδη ορατά-, να μεγιστοποιηθούν, σήμερα 21 Νοεμβρίου 2019 και με την αρωγή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου της πόλης μας, προβήκαμε σε καθαρισμό των αποδυτηρίων του πρώτου γηπέδου του Παλληξουριακού.”

Αριστέα Χαριτάτου

 

Η εικόνα πριν, επί σειρά ετών, ήταν αυτή https://mylixouri.blogspot.com/2019/10/blog-post_24.html

….και από τον Οκτώβρη 2019 στο σήμερα…

Συγχαρητήρια !!!!

Αναδημοσίευση από www.lixouri.gr