Ληξούρι: Κρυστάλλινες φωνές και εορταστικά ακούσματα στην συναυλία της ΦΙΛ (pics)

Έφη Λυκούδη και Νεφέλη Λαμπριάδη έλαμψαν στην αποψινή εορταστική συναυλία της Φιλαρμονικής Σχολής Ληξουρίου.

Ένα πλούσιο δίωρο πρόγραμμα προσαρμοσμένο στο πνεύμα των ημερών, παρουσίασε η Φιλαρμονική στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης.

Λίγο πριν προχωρήσει στο δέυτερο μέρος του προγράμματος, με τα Κάλαντα των ημερών, ο Πρόεδρος της Σχολής κ. Ιωσήφ Λουκέρης, βράβευσε τους μαθητές που πέτυχαν και εισήχθησαν στις σχολές της αρεσκείας τους. Κάποιοι από αυτούς τους μαθητές, όπως θα ακούσετε και θα δείτε στο βίντεο που θα αναρτηθεί αύριο, συνεχίζουν παράλληλα και τις μουσικές σπουδές τους σε Φιλαρμονικές Σχολές, στον τόπο των σπουδών τους.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με καλοσώρισμα από τον Πρόεδρο κ. Λουκέρη, ο οποίος κάλεσε τον Μαέστρο κ. Μακρή να ξεκινήσει το πρόγραμμα του.

Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Γιώργος Κατσιβέλης και οι Αντιδημάρχοι Γάλεμπ Ντιουάνι και Γεράσιμος Γαλανός.

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι, πλέον ο Δήμος Ληξουρίου, θα ενισχύει με όποιον τρόπο μπορεί την Φιλαρμονική Σχολή Ληξουρίου και το μόνο που πρέπει να κάνει το ΔΣ της Σχολής είναι να έρθει σε επαφή με την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου μας.

Χρόνια Πολλά

Αριστέα Χαριτάτου

Χορηγοί οπτικού Υλικού:

  • Ζαχαροπλαστεία ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ – Κεντρική Πλατεία Ληξουρίου
  • Περιποίηση άκρων – Nail’d It των Σπυρ.Λυκούδη και Ανδρ.Βικάτου – Δίπλα στο Κρεοπωλείο “Βαλλιάνου” στην κεντρική Λεωφόρο

Αναδημοσίευση από www.lixouri.gr