Το δυνατότερο μήνυμα έρχεται μέσα από την ποιοτική δουλειά τους. Το πνεύμα συνεργασίας, η εξαιρετική δουλειά που κάνουν οι ελάχιστοι Καθηγητές του ΤΗΜΟ (Εθνομουσικολογίας πλέον), το πάθος των παιδιών για μάθηση, η αγάπη και το μεράκι τους προς το Τμήμα Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών Οργάνων, είναι πολύ εύκολο να το διακρίνεις ακούγοντας τους.
Να αναφέρουμε ότι την ηχητική κάλυψη της διαμαρτυρίας είχε το “Ηχοθέαμα”. Το “ηχοθέαμα” το οποίο έχει στην ομάδα του φοιτητές του ΤΗΜΟ ( τους βλέπετε και στην κονσόλα του ήχου ). Και δεν τους έχει μόνο για την μεταφορά ηχείων και λοιπών συστημάτων, αλλά τους αναθέτει εξ ολοκλήρου την κάλυψη μιάς εκδήλωσης, όπως συνεδριάσεις, εκδηλώσεις σχολείων, εκδηλώσεις του Δήμου. Αυτή είναι ακόμα μιά απόδειξη της ποιοτικής δουλειάς του ΤΗΜΟ. Θα τους συναντήσετε και σε μεγάλα μουσικά και καλλιτεχνικά σχήματα της Ελλάδας, της Ευρώπης, της Κύπρου.
Και ναι, είναι απόφοιτοι του ΤΗΜΟ του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων. Και έχουν αποδείξει την αξία τους με τον καλύτερο τρόπο. Δουλεύοντας !
Οπότε έτσι και σήμερα, με την ολοκλήρωση των ομιλών, έπιασαν τα μουσικά όργανα. Τρεις μπάντες με διαφορετικές μουσικές επιλογές, διαμαρτυρήθηκαν με τον καλύτερο τρόπο για το κλείσιμο της Σχολής τους.
Αρ.Χαριτάτου

Αναδημοσιευση από mylixouri.blogspot.com