Ληξούρι: Με τις ευλογίες του Δεσπότη και τραγούδια από την Μαντολινάδα-Ανδρική Χορωδία Αργοστολίου έκοψαν την πίτα τους τα ΦΙΛ (pics)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ρεπορτάζ….

H εκδήλωση προβληθηκε ζωντανά από την σελίδα μας στο facebook και θα βρείτε το βίντεο εκεί

 

Ευδιάθετη και κομψή η Πρόεδρος των Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων Ληξουρίου κα Χριστίνα Βαλσάμου-Τσαγκαράτου, μαζί με τον αγαπητό Διευθυντή κ. Μάκη Γερουλάνο, καλοσώρισε όλους τους παρευρισκόμενους στην αποψινή κοπή της Βασιλόπιτας των Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων Ληξουρίου.

Με τους ωφελούμενους του Γηροκομείου μας αλλά και με πολλούς καλεσμένους, εκ των οποίων και ο κ. Ρωσσέτος Λούζης με τα μέλη της Ανδρικής Χορωδίας – Μαντολινάτας Αργοστολίου, παρόντες, ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ.κ. Δημήτριος ευλόγησε την Βασιλόπιτα των ΦΙΛ.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Βασιλόπιτα ήταν προσφορά του Premier. Ο κ. Βαγγέλης Κουνάδης για λόγους υγείας δεν μπόρεσε να παρευρεθεί φέτος στην κοπή της πίτας, είναι όμως πάντα δίπλα στις ανάγκες του Ιδρύματος, όντας μέλος του ΔΣ.

Η Πρόεδρος κατά τον χαιρετισμό της δεν παρέλειψε να κάνει έναν μικρό απολογισμό. Που βρισκόταν τα ΦΙΛ το 2014 και που βρίσκονται σήμερα, ποιά κατάσταση παρέλαβε και σε ποιά αξιοπρεπή κατάσταση βρίσκονται σήμερα τα Φιλανθρωπικά Ιδρύματα Ληξουρίου. Φέτος, μας ενημέρωσε, προχωράνε τα έργα στον περιβάλλοντα χώρο του Γηροκομείου. Σκοπός είναι να πραγματοποιούνται πολλές υπαίθριες δράσεις.

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Μητροπολίτη μας, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Τραυλό (παρόλο που απουσίαζε από την κοπή της Βασιλόπιτας των ΦΙΛ) και τον Δήμαρχο Ληξουρίου κ. Κατσιβέλη ο οποίος, όπως ορίζει το καταστατικό των ΦΙΛ, είναι πλέον μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η συνεργασία και η εκτίμηση της κα Τσαγκαράτου προς τον κ. Κατσιβέλη και το αντίστροφο, είναι γνωστή σε όλους τους συμπολίτες.

Η Πρόεδρος των ΦΙΛ, όμως, ευχαρίστησε και τον κ. Κουνάδη για την προσφορά της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, τον κ. Βαγγέλη Μαρούλη και την Κοινοπραξία “Ταξιάρχης” για την δωρεάν μετακίνηση των μελών της Χορωδίας-Μαντολινάτας Αργοστολίου.

Τον λόγο για έναν σύντομο χαιρετισμό πήρε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Κατσιβέλης και ο κ. Αριστοτέλης Μπατιστάτος.

Μετά τους χαιρετισμούς και τις ευχαριστίες σειρά είχε ένα πλούσιο πρόγραμμα από την Χορωδία-Μαντολινάτα Αργοστολίου.

Η εκδήλωση έκλεισε, με ανταλλαγή δώρων μεταξύ της κα Τσαγκαράτου-Βαλσάμου και των κ. Ρωσσέτου Λούζη και Σπύρου Θεοτοκάτου, με κεράσματα από τον πλούσιο μπουφέ και με ευχές για μιά καλή και δημιουργική χρονιά στα Φιλανθρωπικά Ιδρύματα της πόλης μας.

Παρευρέθηκαν οι: Δήμαρχος Ληξουρίου Γ. Κατσιβέλης, Δ.Αραβαντινός, Β.Καππάτος, Βαγ.Φαρακλός, Δημ. Μαντζουράτος, Βαγ.Συνοδινός-Βαλλιάνος, Γ.Ντιουάνι, Γερ.Γαλανό, Διαμαντίνα Καμηνάρη, Π.Βιτωράτος, Σπ.Μοσχόπουλος (Πρόεδρος Χαβριάτων), Γερ. Αραβαντινός (Πρόεδρος Σουλλάρων), Αθανασία Κακκαβά, Αριστοτέλης Μπατιστάτος, Ευρώπη Μοσχονά-Μαραγκάκη, κ.α. 

Αριστέα Χαριτάτου

Αναδημοσιευση από www.lixouri.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, μερική ή ολική, στους μή έχοντες εγγράφως την άδεια της αρθρογράφου του blog. Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος.