Ληξούρι: Περιποίηση άκρων – Αστραφτερά εγκαίνια στο νέο κατάστημα “Nail’d it” (pics)

Κάνει …αίσθηση η επιλογή του Σπυράγγελου Λυκούδη και του Ανδρέα Βικάτου, στο να ασχοληθούν με το κομμάτι της ομορφιάς, να ανοίξουν και να προχωρήσουν σε επέκταση των καταστημάτων τους, σε ολόκληρο το νησί μας. Απευθύνονται σε ένα πολύ δύσκολο, αλλά και σε ένα πολύ καταναλωτικό κοινό, όπου δεν είναι άλλο από το γυναικείο κοινό.
Χτες βράδυ, πραγματοποίησαν τα εγκαίνια του τρίτου, στην σειρά, καταστήματος περιποίησης άκρων (μανικιούρ-πεντικιούρ) στην πόλη μας.
Με τις ευλογίες των Πατέρων και την τελετή του Αγιασμού, η λειτουργία του “Nail’D it” ξεκίνησε επίσημα.
Να αναφερθεί εδώ ότι στην πενταετία πάνω άνοιξαν το πρώτο “Nail’D it” στο Αργοστόλι, πέρυσι καλοκαίρι άνοιξαν στην Σάμη, φέτος λίγο πριν την αλλαγή του έτους στην πόλη μας και έπεται συνέχεια εντός του 2020, με ακόμα ένα κατάστημα σε μικρό, αγαπημένο και γραφικό σημείο του πανέμορφο νησιού μας. Η αλυσίδα μεγαλώνει και κατακτά το γυναικείο φύλο.
Καλές δουλειές Σπυράγγελε και Ανδρέα.
Στα εγκαίνια παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, εκ των οποίων και ο Δήμαρχος Γιώργος Κατσιβέλης, ενώ στο πλευρό του κ. Βικάτου είδαμε και την εντυπωσιακή, χαμογελαστή (και συναδέλφισσα – ρεπόρτερ του Inkefalonia) Κατερίνα.
Αριστέα Χαριτάτου
Αναδημοσιευση από www.lixouri.gr