Σε ευχάριστο κλίμα έκοψε σήμερα το μεσημέρι την Βασιλόπιτα του ο Δήμος Ληξουρίου. Τις δυό Πρωτοχρονιάτικες πίτες ευλόγησε ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας Δημήτριος.

Ακολούθησε χαιρετισμός από τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Κατσιβέλη, από τον Βουλευτή κ. Παναγή Καππάτο και από τους επικεφαλείς των δυό παρατάξεων (από την Παράταξη του κ. Ρουχωτά δεν παρευρέθηκε ΚΑΝΕΝΑΣ) κ. Βαγγέλη Συνοδινό-Βαλλιάνο της Λαϊκής Συσπείρωσης και κ. Διονύση Αραβαντινό.
Να αναφερθεί ότι την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους αρκετοί από του προέδρους των χωριών μας, φυσικά και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας κ. Γρηγορόπουλος, ήταν εκεί, αλλά και εκπροσώποι των Σωμάτων Ασφαλείας (Λιμενικό και Πυροσβεστική)
Ακολούθησε κέρασμα και ανταλλαγή ευχών για μιά καλή και δημιουργική χρονιά για την πόλη μας, μεταξύ των παρευρισκομένων.
Αριστέα Χαριτάτου
Αναδημοσίευση από www.lixouri.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, μερική ή ολική, στους μή έχοντες εγγράφως την άδεια της αρθρογράφου του blog. Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος.
Προηγούμενο άρθροΠλειστηριασμοί: Πλήρης απελευθέρωση από την 1η Μαΐου – Τι ισχύει για την πρώτη κατοικία
Επόμενο άρθροΣοκαριστικές εικόνες από το τροχαίο στη Λιβαδειά – Κόπηκε στα… δύο το αυτοκίνητο των δύο φίλων που έχασαν τη ζωή τους! [pics, video]