Στήριξη στους κατοίκους της Εύβοιας | Στήριξη των Αθλητικών Σωματείων της πόλης από το Δημοτικό Συμβούλιο

 Με τον Δήμαρχο να ενημερώνει το Δημοτικό Συμβούλιο για την κατάσταση στην Εύβοια και για την επικοινωνία που είχε με τον Δήμαρχο της περιοχής.
Υπάρχει άμεση ανάγκη για νερά εμφιαλωμένα. Το Δημοτικό Συμβούλιο ομόφωνα αποφάσισε για την αποστολή βοήθειας στους πλημμυροπαθείς της Εύβοιας, έχοντας ζήσει όχι μιά αλλά αρκετές φορές τις συνέπειες μιάς φυσικής καταστροφής.

Κατόπιν το Δημοτικό Συμβούλιο μπήκε στα θέματα ημερήσιας διάταξης, αλλάζοντας λίγο την ….διάταξη λόγω της παρουσίας εκπροσώπων των Αθλητικών Σωματείων.

Την εισήγηση του θέματος έκανε ο κ.Μαντζουράτος της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Ακολουθεί:

———————————————–

Οι δύο μεγαλύτεροι αθλητικοί σύλλογοι του Δήμου μας ο Παλληξουριακός Α.Ο. στο ποδόσφαιρο και ο ΝΕΟΛ στο μπάσκετ καθώς και η Γυμναστική Εταιρεία Κεφαλονιάς με το παράρτημα της στο Ληξούρι, τίμησαν φέτος τον Δήμο Ληξουρίου και όλους τους συμπολίτες μας με τις διακρίσεις τους. 

Ο  Παλληξουριακός ολοκλήρωσε τη συμμετοχή του στο 40ο πρωτάθλημα στην ιστορία της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. και μέχρι τη διακοπή του λόγω της πανδημίας, παρέμεινε στην κορυφή αήττητος, μετρώντας σε 17 παιχνίδια 13 νίκες, 4 ισοπαλίες και 43 βαθμούς (με 40-5 τέρματα). Με βάση την παραπάνω πορεία και τις αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, η Ε.Π.Σ.Κ.Ι. τον ανακήρυξε πρωτοπόρο και πρωταθλητή στο Πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνική Κατηγορία και ανερχόμενο στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.  Η παραπάνω πορεία στο φετινό πρωτάθλημα δείχνει ότι ακόμη και αν δεν υπήρχε η διακοπή του λόγω της πανδημίας,  ο Παλληξουριακός, για άλλη μια φορά, την 9η στην ιστορία του, θα αναδεικνυόταν ούτως η αλλιώς πρωταθλητής. Έγραψε έτσι άλλη μια σημαντική σελίδα στην πολύχρονη πορεία του και θα συνεχίσει την επόμενη χρονιά, συμμετέχοντας για δεύτερη φορά στην ιστορία του στην Γ΄ Εθνική εκπροσωπώντας ποδοσφαιρικά όλο το νομό. 

Το  ιστορικό σωματείο του Δήμου μας έχει αναδείξει γενιές και γενιές  ποδοσφαιριστών και άλλων αθλητών και έχει γαλουχήσει στο αγωνιστικό-αθλητικό πνεύμα διαχρονικά από το 1950 (χρονιά ίδρυσής του) και μέχρι σήμερα, χιλιάδες νέους.  Εξακολουθεί αμείωτα και ακούραστα να συσπειρώνει δεκάδες νέους αθλητές συμπολίτες μας και να τους προσφέρει υγεία, ευεξία και δημιουργικό χρόνο, αλλά και μεγάλες χαρές σε αυτούς και στους φιλάθλους συμπολίτες μας. 

Όλη η παραπάνω πλούσια δράση είναι αυτονόητο ότι έχει από πίσω της την σκληρή δουλειά και την σφραγίδα  όλων των αθλητών του που έχουν περάσει κατά καιρούς από αυτό αλλά και όλων των διοικήσεων διαχρονικά.  Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια από τότε που η διοίκηση του σωματείου αποφάσισε να επενδύσει στην υποδομή (ακαδημία με 110 μικρούς αθλητές, προπονητές, εκπαίδευση κλπ), έχουμε τα αποτελέσματα που βλέπουμε, ενώ βήμα-βήμα ο σύλλογος προσπαθεί να προσαρμοστεί στις νέες ανάγκες και απαιτήσεις της εποχής. 

Ως Λαϊκή Συσπείρωση αλλά πιστεύουμε και σύσσωμο το Δ.Σ. εκφράζουμε τα συγχαρητήρια αλλά και την ευγνωμοσύνη μας σε όλες τις παλαιότερες αλλά και στην σημερινή διοίκηση του σωματείου, στους προπονητές και τους γυμναστές, σε όλο το επικουρικό προσωπικό, στους αθλητές και τους γονείς, στους φιλάθλους  και σε όσους βοηθούν με κάθε τρόπο το σωματείο αυτό για την τεράστια προσφορά στον μικρό μας τόπο και τους κατοίκους του. 

Γνωρίζοντας τις μεγάλες θυσίες που έκαναν και κάνουν όλοι τους και ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα πρέπει να καταθέσουμε σήμερα ότι η προσπάθεια αυτή ουδέποτε έτυχε της ουσιαστικής στήριξης του κράτους και της τοπικής διοίκησης (ΠΙΝ και Δήμου). Το σωματείο ουσιαστικά λειτουργούσε και  λειτουργεί με την αυτοθυσία του Δ.Σ. και των αθλητών, καθώς και την βοήθεια των φιλάθλων, των χορηγών και των κατοίκων του Δήμου μας.

Αντίθετα σήμερα υπάρχει σοβαρό χρέος απέναντι στον Παλληξουριακό από την πλευρά του Δήμου,  αφού έχει οικειοποιηθεί μέρος της ιδιοκτησίας του στο παλαιό γήπεδο, με την υπόσχεση (σύμφωνα με παλαιότερη απόφαση του Δ.Σ.), ότι σε αντάλλαγμα θα του παραχωρείτο  γήπεδο 5χ5 που θα κατασκεύαζε τότε ο ίδιος Δήμος Παλικής, υπόσχεση που φυσικά ακόμη περιμένει αδικαίωτη. Είναι απαραίτητο και με βάση την καινούργια κατάσταση στην σημερινή έδρα του Παλληξουριακού στο νέο στάδιο στον  «Άγιο Αντώνιο» να δοθούν όλες οι απαραίτητες διευκολύνσεις στο σωματείο αυτό (αποδυτήρια, ολοκλήρωση του βοηθητικού γηπέδου, νομιμοποίηση, επισκευή και παραχώρηση για τις ανάγκες της ακαδημίας και της ομάδας γενικότερα, της πρόχειρης εγκατάστασης των παλαιών αποδυτηρίων, υλικοτεχνική υποδομή κ.α.). Ήδη έχει αρχίσει η σχετική προετοιμασία για την φετινή του πορεία, εκκρεμώντας όλα τα παραπάνω.  

Είναι επιτέλους χρέος του Δήμου μας να εξασφαλίσει μόνιμη στέγη για την διοίκηση και τα γραφεία του σωματείου, τέτοιου που να μπορεί να φιλοξενήσει λειτουργικά αλλά και εκθεσιακά το μεγάλο ιστορικό  αρχείο της ομάδας και να είναι προσβάσιμο σε όλους τους συμπολίτες μας αλλά και τους επισκέπτες. 

Σε αυτό το σημείο είναι επιβεβλημένη η ανάγκη να εκφράσουμε επίσης τα ευχαριστήριά μας και την αρμόζουσα τιμή και στα άλλα ποδοσφαιρικά σωματεία με μικρότερη ιστορία που είτε δραστηριοποιούνται σήμερα όπως ο «Εθνικός Ληξουρίου», είτε δραστηριοποιήθηκαν παλαιότερα και κάτω από τις δυσκολίες σταμάτησαν την λειτουργία τους όπως ο Αστέρας Α.Ο, με σημαντικές επιτυχίες παλιότερα και παρουσία στην Δ’ Εθνική Κατηγορία, που πρόκειται να    δραστηριοποιηθεί εκ νέου. Η συμβολή τους είναι εξίσου σημαντική όσο και οι διακρίσεις τους και πρέπει να τύχουν της αντίστοιχης στήριξης στην προσπάθειά τους, ηθικής, οικονομικής σε μέσα και υποδομές (αποδυτήρια, γραφεία, βοηθητικό γήπεδο προπόνησης κλπ).

Ο ΝΕΟΛ που ιδρύθηκε το 1991 στα 29 χρόνια ζωής και δράσης του έφερε σε επαφή με τον αθλητισμό εκατοντάδες νέους, (κυρίως από την περιοχή της Παλικής),  στην κολύμβηση, στο τένις το βόλεϊ, κ.α. κυρίως, όμως,  στο μπάσκετ. 

Από το 1998-1999  που για πρώτη φορά συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Γ’ Ε.Σ.Κ.Α.Η. μέχρι σήμερα έχει κάνει μια πλούσια πορεία με αρκετές διακρίσεις, με  αποκορύφωμα την φετινή  χρονιά, κατακτώντας το εισιτήριο της ανόδου στη Β’ Εθνική για τη σεζόν 2020-2021. 

Ουσιαστικά είναι η πρώτη ομάδα στην ιστορία του κεφαλονίτικου μπάσκετ που θα αγωνιστεί σε τόσο μεγάλη κατηγορία. Για μια ομάδα και μάλιστα από ένα νησί όπως την Κεφαλονιά,  που πριν δύο χρόνια αγωνιζόταν ακόμα στην Α1 ΕΣΚΑΗ, είναι ένας πραγματικός άθλος. Και στην περίπτωση του ΝΕΟΛ ανήκουν πολλά συγχαρητήρια και ευγνωμοσύνη της τοπικής κοινωνίας και επιβάλλεται από την πλευρά του Δήμου μας στήριξη σε όλα τα επίπεδα στην νέα της πορεία. Στα πλαίσια αυτά πρέπει να επισκευαστεί ολοκληρωμένα και άρτια το κλειστό στάδιο (παρκέ, στέγη, κ.α.), αλλά και να κατασκευαστούν νέα γήπεδα αθλοπαιδιών που θα εξυπηρετήσουν συνολικά την νεολαία μας και το φυτώριο του ΝΕΟΛ, αφού σήμερα δεν υπάρχει ανοιχτό γήπεδο αθλοπαιδιών στην πόλη του Ληξουρίου και στην ευρύτερη Παλική αν εξαιρέσει κανείς αυτό στο Σκοινιά. Απαιτείται επίσης η συνολικότερη πολιτική παρέμβαση στο υπουργείο αθλητισμού να στηρίξει οικονομικά την νέα πορεία και αυτού του σωματείου να αποζημιωθούν οι μετακινήσεις οι διαιτησίες κ.α.. 

Τα τελευταία χρόνια στο Δήμο μας σημαντική δουλειά κάνει και η Γυμναστική Εταιρεία Κεφαλονιάς στο χώρο του στίβου, με σημαντική προσφορά και διακρίσεις (1η 2η , 3η  ,4η  θέση σε πανελλήνια πρωταθλήματα στην κατηγορία Κ16). Σήμερα στο παράρτημά της στο Ληξούρι κάνει σημαντική δουλειά υποδομής με 50 περίπου αθλητές στίβου που ήδη έχουν αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις σε διασυλλογικούς αγώνες και αποτελούν παρακαταθήκη για διακρίσεις στο μέλλον. Η προσπάθεια αυτή με επιπλέον την διοργάνωση πανελλήνιων αγώνων στίβου στο στάδιο Ληξουρίου με μεγάλη επιτυχία έγινε και γίνεται  χωρίς τα στοιχειώδη τεχνικά και οικονομικά μέσα. Είναι επιτακτική ανάγκη η εξασφάλιση αυτών των μέσων (αθλητικό υλικό στίβου, στρώματα, κλπ), καθώς ένας στοιχειώδης χώρος στέγασης για τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Όλα τα παραπάνω σωματεία που πρόσφεραν και προσφέρουν μεγάλες υπηρεσίες στον αθλητισμό στο Δήμο μας ξεδιπλώνουν την δράση τους σε ανεπαρκείς αθλητικές εγκαταστάσεις (γήπεδα, αποδυτήρια, προπονητικούς χώρους, μέσα κ.α.), και με ελάχιστα οικονομικά. Διαχρονικά έχουν εγκαταλειφτεί στην μοίρα τους από την κυβέρνηση την ΠΙΝ και το δήμο έχοντας εναποθέσει την ελπίδα τους μόνο στις συνδρομές μελών, χορηγίες, δωρεές κ.λ.π. 

Ως Δημοτικό Συμβούλιο σήμερα πρέπει να απαιτήσουμε

  • Έκτακτη οικονομική ενίσχυση των παραπάνω σωματείων από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού 
  • Να καλυφθούν όλα τα έξοδα αγώνων, διαιτητών, κριτών, ιατρών στην νέα αγωνιστική περίοδο. Πάγωμα – ρύθμιση των όποιων οφειλών τους για το 2020
  • Απαλλαγή των σωματείων από την όποια καταβολή  χρηματικών ποσών για τη χρήση των υποδομών
  • Υγειονομική βοήθεια, όση και όπου απαιτείται, από την πολιτεία, στους αθλητές, τους προπονητές και γενικά σε όλα τα πρόσωπα που εμπλέκονται και μετέχουν της αθλητικής δραστηριότητας.
  • Επαρκή και δωρεάν από το κράτος χορήγηση μέσων ατομικής προστασίας, διαγνωστικών τεστ σε όλα τα αθλητικά κέντρα, επίσημα πανελλήνια πρωταθλήματα, διαιτητές, προσωπικό αγώνων, σε αθλητές και προπονητές.
  • Υλοποίηση των παλαιότερων δεσμεύσεων του Δήμου απέναντι στον  Παλληξουριακό μετά από διάλογο και την σύμφωνη γνώμη του, στην περίπτωση που επιθυμεί να υλοποιηθούν αυτές με την μορφή ανταπόδοσης.
  • Σχεδιασμός μελέτη και κατασκευή όλων των προαναφερόμενων έργων στο κλειστό στάδιο και το στάδιο του «Αγίου Αντωνίου» (στέγη, παρκέ, αποδυτήρια, στέγαστρο, τεχνικά-αθλητικά μέσα κ.α.) καθώς και η μόνιμη και σταθερή φύλαξη του με μόνιμο υπάλληλο που θα εξυπηρετεί όλες τις ώρες τις αθλητικές ανάγκες των σωματείων και των πολιτών.
  • Σχεδιασμός μελέτη κατασκευή νέων και επισκευή ήδη υπαρχόντων γηπέδων αθλοπαιδιών στην πόλη του Ληξουρίου αλλά και στα μεγαλύτερα χωριά της Παλικής (Χαβδάτα, Καμιναράτα κλπ) 

Ο Δήμος Ληξουρίου είναι ανάγκη και υποχρέωση άμεσα να τιμήσει τους αθλητές τους προπονητές και τις διοικήσεις των παραπάνω σωματείων, σε ανοιχτή εκδήλωση με την συμμετοχή όλων των ενδιαφερόμενων και με όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα προστασίας, ως μια έμπρακτη και ηθική αναγνώριση για τις υπηρεσίες τους στην νεολαία και όλους τους κατοίκους του Δήμου μας. 

———————————————————————-

Υπήρξε έντονη αντίδραση από εκπρόσωπο του ΑΟ Ποσειδών σχετικά με παράλειψη του κ. Μαντζουράτου.

Συγκεκριμμένα ο κ. Μαρκάτος “επιτέθηκε” στον κ. Μαντζουράτο, χαρακτηρίζοντας τον “απαράδεκτο” επειδή δεν αναφέρθηκε στην συμβολή και στις διακρίσεις του ΑΟ Ποσειδών.

Όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι αλλά και η Δημοτική Αρχή υπερασπίστηκαν τον κ. Μαντζουράτο, λέγοντας ότι δεν έγινε εσκεμμένα η παράλειψη. Πράγμα που ισχύει!

Όποιος γνωρίζει τον κ. Μαντζουράτο, γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν κάνει διακρίσεις και ότι βρίσκεται πάντα δίπλα στα Σωματεία.

Ο κ. Μαντζουράτος αναφέρθηκε και στις αθλητικές εγκαταστάσεις, δίνοντας συγχαρητήρια στους δυό υπαλλήλους. Στον Βαγγέλη Σπυράτο (Γήπεδο Αγίου Αντωνίου) και στον Βικέντιο Αραβαντινό (Κλειστό Γυμναστήριο), επειδή ξεπέρασαν τους εαυτούς τους και συντηρούν με μεγάλες προσπάθειες τις αθλητικές εγκαταστάσεις.

(Ο Βικέντιος Αραβαντινός έχει συνταξιοδοτηθεί πλέον και τα κλειδιά του Κλειστού Γυμναστηρίου, συνεπώς και η φροντίδα του έχουν περάσει στον Υπάλληλο κ. Δημήτρη Μαρκαντωνάτο, όπως ακούστηκε χθες από το Δημοτικό Συμβούλιο, κατά το κλείσιμο της συνεδρίασης).

Ο κ. Μαντζουράτος, μεταξύ άλλων, τόνισε την αναγκαιότητα για κατασκευή κολυμβητηρίου στην πόλη μας, χαρακτηρίζοντας την άμεση προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής.

Για τον ΑΟ Ποσειδών λόγο έκανε και ο Αντιδήμαρχος κ. Βολτέρας, ο οποίος γνωρίζει εκ των έσω, ως γονέας αθλητή του “Ποσειδών”, τις διακρίσεις των αθλητών και τις προσπάθειες που καταβάλλει το Σωματείο για να ανταπεξέλθει.

Σε σχόλιο του κ. Διον.Αραβαντινού για την απουσία περισσότερων εκπροσώπων των Σωματείων, ο Δήμαρχος απάντησε ότι “στείλαμε προσκλήσεις σε όλους. Έπρεπε δηλαδή να πάμε σπίτια τους να τους φέρουμε απ΄το χέρι στο Δημοτικό Συμβούλιο;”.

Από εκεί κι έπειτα τον λόγο πήραν οι εκπρόσωπο των Αθλητικών Σωματείων:

Για τον ΝΕΟΛ ο κ. Μουρελάτος, για τον Παλληξουριακό ο κ. Ντιουάνι, για τον Ποσειδών ο κ. Μαρκάτος και η Πρόεδρος κ. Τσίκλη, για την Γυμναστική Εταιρεία Κεφαλονιάς ο κ. Μεταξάς.

ΝΕΟΛ: “Θα θέλαμε ο Δήμος να μας βοηθήσει οικονομικά αυτήν την χρονιά”

Ποσειδών: “Τα Πανελλήνια ρεκόρ του Σωματείου μας δεν τα ξέρει κανένας; ” (Μαρκάτος). “Η Levante ferries που έχει το μονοπώλιο της ακτοπλοϊκής γραμμής, δεν μας κάνει τις εκπτώσεις για τις μετακινήσεις των αθλητών” (Τσίκλη).

Γυμναστική Εταιρεία Κεφαλονιάς: “Πριν 3 χρόνια αφουγκραζόμενοι το αίτημα του συλλόγου γονέων, δημιουργήσαμε το τμήμα στίβου στο Ληξούρι. Έχετε ένα γήπεδο σούπερ. Μπορούμε να διοργανώσουμε πολλές δράσεις όπως εκείνη που είχε γίνει το 2018 και είχαν έρθει κορυφαία ονόματα του αθλητισμού στο Ληξούρι όπως η κα Παπαχρίστου, και να γίνονται προπονήσεις. Μπορούμε να συνεργαστούμε για το όφελος της πόλης, τω.ν Σωματείων και της ανάπτυξης γενικότερα”

Παλληξουριακός: Παρόλο που υπήρχε εκπρόσωπος της ομάδας, της θρυλικής, με πολύετη ιστορία, του Παλληξουριακού, θέλησε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πρόεδρος του Παλληξουριακού πλέον, κ. Γάλεμπ Ντιουάνι, να πάρει τον λόγο.

Όπως πολύ σωστά επισήμανε ο κ. Διον.Αραβαντινός “συγκρούεται η ιδιότητα σας, αυτή του Προέδρου κ. Ντιουάνι, με την θέση σας ως Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Ληξουρίου”.

Στο ίδιο πνεύμα και το σχόλιο του κ. Μαντζουράτου “είναι απαράδεκτο ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος του Αθλητισμού (ο κ. Ντιουάνι) να πάρει τον λόγο ως Πρόεδρος του Παλληξουριακού και όχι ως Αντιδήμαρχος. Θα μπορούσε να δώσει τον λόγο σε κάποιον άλλον εκπρόσωπο της ομάδας. Οι αναφορές του ως Προέδρου του Παλληξουριακού έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την ιδιότητα του ως Αντιδημάρχου Αθλητισμού Δήμου Ληξουρίου”

Ένα σχόλιο πάνω σε αυτό: Η τραγική πραγματικότητα είναι ότι η ιδιότητα του κ. Ντιουάνι ως Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πρόνοιας, είναι υπό …ύφεση, μιάς και ο ίδιος επί ένα έτος δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα. Καμιά ενημέρωση, καμιά δράση, τίποτα απολύτως. Θα ήταν καλό ο Δήμαρχος να προχωρήσει σε αλλαγές και να αναθέσει στον κ. Ντιουάνι καθήκοντα που να είναι σε θέση να τα “τρέξει”! Διότι μέχρι σήμερα αλλά και όπως έγινε αντιληπτόν από όλους χθες, ενδιαφέρεται περισσότερο για τον Παλληξουριακό, παρά για το σύνολο των υποχρεώσεων του απέναντι στον θεσμό που υπηρετεί και κατά συνέπεια και απέναντι στο Σύνολο των Αθλητικών Σωματείων της πόλης μας.

Ωραίος ο λόγος του κ. Νικόλα Αραβαντινού-Ζαφείρη “Τα σωματεία της πόλης μας εμπνέουν. Εμπνέουν θαυμασμό, εμπιστοσύνη. Τα Σωματεία εμπνέουν και τα παιδιά. Το Δημοτικό Συμβούλιο, ως θεσμός, πρέπει να κάνει τα πάντα για να στηριχθούν όλες οι προσπάθειες. Να συσταθεί και μιά Επιτροπή, διαπαραταξιακή για να παρακολουθεί τα αιτήματα και τα προβλήματα των Σωματείων και να μπορεί με αμεσότητα να τους στηρίξει”

Από την άλλη ο κ. Βεντούρας για ακόμη μιά φορά, αγνοώντας κάθε προσβολή της levante ferries προς την Δημοτική Αρχή, το Σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και τους πολίτες της Παλλικής, συνεχίζει να στηρίζει την εταιρεία “να βάλουμε τους εγωισμούς μας κάτω και με προσωπική παρουσία να ζητήσουμε από την levante ferries να στηρίξει την μετακίνηση των αθλητών των Σωματείων της πόλης μας. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο σε προηγούμενα Δημοτικά Συμβούλια δεν στήριξα τα ψηφίσματα κατά της εταιρείας, διότι ήξερα ότι στο μέλλον θα τους χρειαστούμε”

(Είναι μέτοχος της Levante Ferries ο κ. Βεντούρας και μας το κρύβει;;;;;)

Άμεση η απάντηση του Δημάρχου, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι μόλις προχθές έλαβε ακόμα ένα προσβλητικό μήνυμα 10 γραμμών από την levannte ferries, σχετικά με τις μετακινήσεις των ωφελούμενων του κοινωνικού τουρισμού.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο για τον προγραμματισμό των εργασιών στις αθλητικές εγκαταστάσεις, ενώ τόνισε την αναγκαιότητα τοποθέτησης σωστού φωτισμού τόσο στο εσωτερικό των εγκαταστάσεων όσο και στον περιβάλλοντα χώρο. “επισκευές, αντικατάσταση και τοποθέτηση φωτισμού, ένταξη της μελέτης του γηπέδου μέσω της Περιφέρειας, επιδιόρθωση της στέγης του Κλειστού, τοποθέτηση φωτισμού και στο βοηθητικό γήπεδο”

“Τα αιτήματα της Λαϊκής Συσπείρωσης πρέπει να στηριχθούν από το Δημοτικό Συμβούλιο”, ζήτησε.

Και πράγματα η εισήγηση της Λ.Σ. πέρασε ομόφωνα με μερικές παρατηρήσεις.

Και μιά μικρή διαφωνία σχετικά με την κατάλληλη στιγμή για την βράβευση των Αθλητικών Σωματείων.

Ο κ. Μαντζουράτος επέμεινε να γίνει η βράβευση άμεσα, με όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό, ενώ ο Δήμαρχος επέμεινε να γίνει η βράβευση στην μετά covid19 εποχή , με την διοργάνωση μιάς μεγάλης εκδήλωσης και την συμμετοχή του κόσμου.

Ακούστε αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στο ακόλουθο βίντεο της συνεδρίασης….

Αριστέα Χαριτάτου

Αναδημοσίευση από mylixouri.blogspot.com


Προηγούμενο άρθρο“Καλό ταξίδι Ελένη”
Επόμενο άρθροΔήμος Αργοστολίου: Αυτό είναι το ανώτατο όριο για τα έξοδα κηδείας Δημάρχων & Προέδρων Κοινοτήτων (απόφαση)