Την Βασιλόπιτα της έκοψε σήμερα νωρίς το πρωϊ η Ένωση ΑμεΑ “Υπερίων” στις εγκαταστάσεις της στον Λογγό.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης κ.κ. Δημήτριος και οι πατέρες Αθανάσιος Λυκούδης και Ιωάννης Φραγκισκάτος.

Ευχές για μιά υγιή χρονιά εξέφρασαν οι: Σταύρος Τραυλός – Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς-Ιθάκης, Γιώργος Κατσιβέλης – Δήμαρχος Ληξουρίου, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου – απερχόμενη Βουλευτής Κεφαλονιάς-Ιθάκης, Γεράσιμος Γαλανός και Γάλεμπ Ντιουάνι – Αντιδημάρχοι Ληξουρίου, Βασίλης Ρουχωτάς και Δημήτρης Μαντζουράτος – Επικεφαλείς αντιπολίτευσης.

Παρευρέθηκαν φίλοι της Ένωσης, εκ των οποίων ο Διοικητής του Μαντζαβινατείου κ. Δημήτρης Δημουλιός, εκ μέρους της Δημοτικής Κοινότητας ο κ. Βαγγέλης Ζαρκάδας, ο Σταύρος Λυκούδης σταθερή αξία στο πλευρό της Ένωσης από το 2013 (έτος Ίδρυσης) έως και σήμερα, από το Γηροκομείο Ληξουρίου, ο κ. Μάκης Θεοτοκάτος παλιός Δήμαρχος Παλλικής, κά.

Τις δυό Βασιλόπιτες, οι οποίες ήταν όπως κάθε χρόνο προσφορά της Ναυτικής εταιρείας “Βικέντιος Δαμωδός”, έκοψαν η Γιώτα και η Μαρία, ωφελούμενες της Ένωσης.

Η κα Μαρία Λαδά διάβασε ένα ποίημα, ενώ ο μαέστρος Σπύρος Θεοτοκάτος καθοδήγησε με την κιθάρα του, τους ωφελούμενους, όπου μας τραγούδησαν τα κάλαντα και καντάδες.

Η Πρόεδρος της Ένωσης κα Σοφία Μαροπούλου Ζαφειράτου, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει αλλά και να απαιτήσει με τον τρόπο της, από τους φορείς να σταθούν δίπλα στον Υπερίωνα και να στηρίξουν με κάθε τρόπο την λειτουργία του.

Το Lixouri.gr, όπως πάντα, χωρίς κανένα όφελος, είναι από το 2013 έως και σήμερα δίπλα στον Υπερίωνα και προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο τις δράσεις του.

Το βίντεο θα προστεθεί αργά το απόγευμα

Αριστέα Χαριτάτου

Αναδημοσίευση από www.lixouri.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, μερική ή ολική, στους μή έχοντες εγγράφως την άδεια της αρθρογράφου του blog. Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος.

Προηγούμενο άρθροΑργοστόλι: Εξοπλίζεται το νέο Δημοτικό Γηροκομείο-Δωρεά κρεβατιών από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων (pics)
Επόμενο άρθροΚλείνει αύριο ο δρόμος «φονιάς» στο ύψος των Λεχαινών…