Με μιά ωραία πρόταση ξεκίνησε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου χθες το απόγευμα.

Μιά πρόταση από τον Ανδρέα τον Μοσχόπουλο.

Ο κ. Μοσχόπουλος αναφέρθηκε στο τραγικό συμβάν, της απώλειας του 23χρονου Κυριάκου Ευαγγελάτου και ζήτησε από το Σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου τα ακόλουθα:

“Το Δημοτικό Συμβούλιο δεν πρέπει να μείνει αμέτοχο στην απώλεια του 23χρονου Κυριάκου και στο πένθος της οικογένειας του. Να συντάξουμε μιά ομαδική συλλυπητήρια επιστολή, με όλους τους συμβούλους. Να αναζητηθούν οι ευθύνες από την Πολιτεία και να αποδοθούν. Συμβολικά ο Δήμος να δώσει ένα ποσό στις Σχολικές Επιτροπές, για την μνήμη του Κυριάκου, με το σκεπτικό ότι αυτό το παιδί πήγε στα Σχολεία της πόλης μας”

Σύμφωνους βρήκε τους δημοτικούς συμβούλους η πρόταση του κ. Μοσχόπουλου.

Ο κ. Δήμαρχος είπε “συμφωνώ. Να συμπαρασταθούμε και να ζητήσουμε να διερευνηθούν τα αίτια καθώς και να αποδοθούν οι ευθύνες στην μονάδα που υπηρετούσε ο Κυριάκος”

Ο κ. Αραβαντινός, “συμφωνούμε με την πρόταση του συμβούλου της παράταξης μας. Να συντάξουμε ένα εμπεριστατωμένο κείμενο”

Ο κ. Ρουχωτάς “ταπεινά να εκφράσουμε την συμπαράστασή μας στην οικογένεια. Αλλά να δοθούν τα χρήματα στο Χαμόγελο του Παιδιού”

Ο κ. Μαντζουράτος “εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στους γονείς του Κυριάκου. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι να σταθούμε δίπλα τους και με όποιο τρόπο μπορούμε να απαλύνουμε τον πόνο τους. Είμαι σύμφωνος με την πρόταση του Ανδρέα. Ως Δημοτικό Συμβούλιο να εκφράσουμε ομαδικά τα συλλυπητήρια μας. Να ζητήσουμε να διερευνηθούν όλες εκείνες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό γεγονός”.

Ο κ. Ν.Βεντούρας από την παράταξη του κ. Ρουχωτά πρότεινε “να κάνουμε μιά δενδροφύτευση, μιά μικρή παρέμβαση στο χωριό του, στο Κοιμητήριο Μονοπωλάτων”

Αναδημοσίευση από www.lixouri.gr

Προηγούμενο άρθροLockdown τέλος μετά την Καθαρά Δευτέρα – Task force για τα «έξυπνα» μέτρα που θα φέρουν «άνοιγμα»
Επόμενο άρθροΣαμούρης: “Πρέπει οι δημότες να βοηθήσουν τον Δήμο στην καθαριότητα” (ηχητικό)