Λύση σε ένα σημαντικό πρόβλημα του οδικού μας δικτύου (pics)

Δεν μένει στα λόγια ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς-Ιθάκης κ. Π.Δρακουλόγκωνας. Ο Αντιπεριφερειάρχης έδωσε λύση σε ένα σημαντικό πρόβλημα με το οποίο ερχόμαστε αντιμέτωποι όσοι οδηγάμε καθημερινά από Αργοστόλι για Θηνιά, Αγκώνα, Πύλαρο, Ζόλα, Ληξούρι.
Από τους σεισμούς του 2014 έως σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης έχει φέρει εις πέρας έργα βραχοπροστασίας, ασφαλτόστρωσης σε σημεία του εν λόγω οδικού δικτύου και τώρα τοποθέτησης στηθαίων.
Αν και έχουμε συνηθίσει όλοι οι οδηγοί τους απότομους γκρεμούς που καταλήγουν στην θάλασσα, η τοποθέτηση των στηθαίων μας παρέχει και σωματική και ψυχολογική ασφάλεια.
Όπως μας ενημερώνει ο Αντιπεριφερειάρχης η τοποθέτηση δεν έχει τελειώσει, ούτε και τα έργα στον δρόμο της “γύρας”. Οι παρεμβάσεις της Περιφερειακής Αρχής συνεχίζονται.
Όσο για τα έργα στο Ληξούρι και εκεί προχωρούν.
Στον Άγιο Βασίλη συνεχίζεται η κατασκευή τοιχείου. Το έργο προχωρά σταθερά και, εντός του χωριού, έχει τελειώσει ένα μεγάλο κομμάτι της παρέμβασης.
Στο Βουνί δεν έχουμε βρει χρόνο να πάμε αλλά θα γίνει και αυτό εντός των ημερών.
Ο Αντιπεριφερειάρχης μας ανέφερε ότι έχει εξασφαλιστεί ένα μεγάλο ποσό (περίπου 850.000 ευρώ) το οποίο θα “πέσει” στην Παλλική.
Ακολουθεί το φωτορεπορτάζ από τον δρόμο της “γύρας” και τα έργα στον Άγιο Βασίλη.

Αριστέα Χαριτάτου

        

Αναδημοσίευση από www.kefalonianews.gr & https://kefallonias.blogspot.com