Μάκης Κακούκης: Στις Λαικές Κατοικίες υπάρχουν ακόμη αμιαντοσωλήνες στο δίκτυο ύδρευσης-Η Δημοτική Αρχή έχει υποβαθμίσει περιοχές

Στο στούντιο του Cosmos96,5 φιλοξενήθηκε ο τοπικός σύμβουλος Αργοστολίου Μάκης Καούκης.

Με αφορμή τα εγκαίνια του εργοστασίου αφαλάτωσης, ο κος Καούκης ξεκίνησε, κάνοντας μια πολύ σημαντική επισήμανση, ότι υπάρχουν περιοχές στο Αργοστόλι όπως οι λαϊκές κατοικίες, το δίκτυο ύδρευσης δεν έχει αλλάξει (υπάρχουν ακόμα αμιαντοσωλήνες). Ως εκ τούτου, δεν θα είναι πόσιμο το νερό για όλους τους κατοίκους. Ανέφερε μάλιστα, ότι ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ έκανε λάθος στο Δημοτικό Συμβούλιο που είπε ότι οι λαϊκές κατοικίες έχουν αναβαθμιστεί καθώς σύμφωνα με τον κο Καούκη η περιοχή είναι πλήρως υποβαθμισμένη.

Ο καλεσμένος αναφέρθηκε σε όλα τα έργα που εκτελούνται στο Αργοστόλι, τονίζοντας ότι όλοι ταλαιπωρούνται και δεν γίνονται έργα που να ανταποκρίνονται στην καθημερινότητα του πολίτη.

Έκανε μια αναδρομή στις εποχές που εργάστηκε και στην παραλία Αργοστολίου όταν στρώθηκε το γουλί  αλλά και σε έργα που έχει κάνει στο κοιμητήριο του Δραπάνου, όπου όπως είπε, ο ίδιος είχε κάνει πρόβλεψη για ράμπες αναπήρων.

Ακούστε τον κο Καούκη.