Με πολύ κέφι και χορό γιορτάστηκε η πρωτομαγιά στον Πόρο

Η πρωτομαγιά στον Πόρο γιορτάστηκε και φέτος με τον καλύτερο τρόπο, κέφι, χορό και πολύ κόσμο που έδωσε δυναμικό παρών στις εκδηλώσεις που είχε ετοιμάσει ο Σύλλογος Πρόνησος.

Σε αυτό βοήθησε και ο αρκετά καλοκαιρινός καιρός που συνέβαλε στο να παραμείνει ο κόσμος μέχρι αργά και να παρακολουθήσει τα υπέροχα χορευτικά αλλά και το κάψιμο του Χειμώνα που σηματοδοτεί και επίσημα την έναρξη του καλοκαιριού με την συμμετοχή ζογκλέρ.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα χορευτικά τμήματα των Πολιτιστικών Συλλόγων, Πρόνησος, Αράκλι, Πηνελόπη και Ιωάννης Φωκάς όπου παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς από τα Επτάνησα. Πολλά συγχαρητήρια στον Σύλλογο Πρόνησο για την άριστη διοργάνωση της Πρωτομαγιάτικης εκδήλωσης, πολλά συγχαρητήρια όμως αξίζουν και σε όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εξαιρετικής αυτής εκδήλωσης.

Παρακάτω σας παραθέτουμε το ρεπορτάζ, τις φωτό και το βίντεο που μας έστειλε ο Σπύρος Καγκάδης:

Ο ειδικός παιδότοπος που έχει τοποθετηθεί και λειτουργεί τώρα στις γιορταστικές εκδηλώσεις για την Πρωτομαγιά στο Πόρο Κεφαλονιάς!

 

Σε λίγο θα ξεκινήσουν οι υπόλοιπες εκδηλώσεις (χορευτικά συγκροτήματα, μαζί με την εδώ και ώρα ζωντανή μουσική, λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα κ.τ.λ.)

Το βίντεο μου με το φανταστικό “Κάψιμο του Χειμώνα” πριν μερικά λεπτά στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Πρωτομαγιά στον Πόρο Κεφαλονιάς!!!

Σπύρος Καγκάδης

Αναδημοσίευση από www.portoni.gr