Μεγαλειώδης συγκέντρωση – παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Θεόφιλου Μιχαλάτου για το Αργοστόλι! (εικόνες)

Μια μεγαλειώδης συγκέντρωση, μια δυναμική ομιλία και ένα θερμό χειροκρότημα από όλους εκείνους που διατράνωσαν απόψε ότι όλοι μαζί αλλάζουμε σελίδα στο νέο Δήμο Αργοστολίου !

Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης κατά την παρουσίαση του συνδυασμού του υποψήφιου Δημάρχου Αργοστολίου Θεόφιλου Μιχαλάτου «Δημοτική Συμπολιτεία»!

O υποψήφιος δήμαρχος κ Θεόφιλος Μιχαλάτος, στην αρχή της ομιλία του ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και αυτοί του το ανταπέδωσαν με ένα πολύ θερμό χειροκρότημα.

Ηταν μια συγκέντρωση παρουσίαση με «αέρα νίκης» και ένα ψηφοδέλτιο – νίκης το οποίο στελεχώνουν άνθρωποι έμπειροι, νέοι με προσωπικότητα και όρεξη και άπαντες με ένα όραμα να αλλάξει κάτι σε αυτή την περιοχή που τα τελευταία χρόνια δεν είχε την ανάλογη πορεία στα χέρια της τωρινής Δημοτικής Αρχής!

Ο Θεόφιλος Μιχαλάτος του έθιξε τα κακώς κείμενα της Δημοτικής Αρχής Παρίση και ανέλυσε με λεπτομέρεια του πρόγραμμά του που θα περιλαμβάνει με ισονομία όλες τις περιοχές, όπως το Αργοστόλι, την Λειβαθώ, τον Ελειό και τα Ομαλά, εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα όλων που περιμένουν πλέον οι περιοχές του να κάνουν βήματα προς τα εμπρός!

Πραγματικά, αυτή η συγκέντρωση – παρουσίαση του συνδυασμού του Θεόφιλου Μιχαλάτου άφησε το στίγμα ότι σύντομα θα αλλάξει χέρια η διοίκηση του δήμου! Κάτι νέο, κάτι δυναμικό, κάτι όμορφο έρχεται! Και έχει και ιδέες και όραμα για όλες τις περιοχές!

Πολλά χειροκροτήματα και επευφημίες κατά την παρουσίαση των υποψηφίων τόσο στο Δημοτικό ψηφοδέλτιο, όσο και στο τοπικό του Αργοστολίου!

Την παρουσίαση έκανε η υπ. δημοτική σύμβουλος Δέσποινα Λάσκαρη.   Όπως τόνισε ο κ. Μιχαλάτος οι παρουσιάσεις στα τοπικά των υπόλοιπων περιοχών θα γίνουν κατά τόπους σε ημέρες που θα ανακοινωθούν.

Πηγή: www.inkefalonia.gr