Μιά απάντηση στην κα Ελ.Χιόνη | Το Ληξούρι ΔΕΝ είχε τα θεματάκια του!

Λυπούμεθα κα Χιόνη γιατί με ανώνυμο άρθρο, μιάς και δεν είχε τα κότσια ο αναγνώστης σας να το υπογράψει μαζί με τις φωτό που σας έστειλε λόγω των αναληθειών του, επιτίθεστε προς Ιερέα αλλά και προς τις Αρχές….

Αρχικά και σύμφωνα με το Πρόγραμμα που στάλθηκε από τον Δήμο (Παλλικής) προς την Εκκλησία αλλά και προς την Φιλαρμονική Σχολή Ληξουρίου, οι εκδηλώσεις εορτασμού ξεκινούσαν τις 10 το πρωϊ με Θεία Λειτουργία στον Παντοκράτορα!

Φυσικά και τελέσθηκε η Λειτουργία από τον π. Μαρκέτο, την προγραμματισμένη για τις 10 π.μ.. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την παρουσία της Εκκλησίας στις εκδηλώσεις του εορτασμού της 21ης Μαϊου, διότι αργότερα τελέσθηκε και επιμνημόσυνη δέηση στην Πλατεία Ριζοσπαστών από τον ίδιο Ιερέα.


Σχετικά με την Φιλαρμονική γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά ότι η 21η Μαϊου, η επέτειος της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΙΑ , αλλά εργάσιμη ημέρα. Οι Δημοτικές Υπηρεσίες και Περιφερειακές Υπηρεσίες είναι κλειστές κι αυτό επειδή Δήμαρχος και Περιφερειάρχης τιμούν αυτήν την επέτειο δίνοντας εντολή να παραμείνουν κλειστές οι υπηρεσίες.
Μιά εργάσιμη ημέρα ! Και ακόμα περισσότερο όταν μιλάμε για μαθητές της ΦΣΛ οι οποίοι ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ από την Σχολή αλλά είναι πάντα στην πρώτη γραμμή αφήνοντας τις υποχρεώσεις τους ! Φυσικά και κάποιες φορές μπορεί να υπάρξει κάποια μικρή καθυστέρηση!

Όσον αφορά το δεύτερο “θεματάκι σας” κα Χιόνη, άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Παλλικής κατευθυναν την κυκλοφορία και διευκόλυναν την μετακίνηση των οχημάτων από το φέρυ μπωτ. Βάλατε το βελάκι στο φορτηγό της ανακύκλωσης αλλά δεν βάλατε το ίδιο βελάκι να δείχνει και στον Αστυνομικό ο οποίος βρίσκεται ακριβώς απέναντι (μπροστά στον Φούρνο του Μοσχόπουλου)! Η παρέλαση εκείνη την στιγμή ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ…. 
Οι άνδρες του ΑΤ Ληξουρίου με ένα περιπολικό ήταν εκεί και κατευθυναν όπως πάντα την κυκλοφορία και εξασφάλιζαν την ασφάλεια των πεζών και της παρέλασης.

Κυρία Χιόνη αντί να κάθεστε στην αναπαυτική καρέκλα του γραφείου σας θα ήταν καλό να κυκλοφορήσετε λίγο και να καλύπτετε εσείς τις πολιτιστικές, πολιτικές, αθλητικές, κοινωνικές εκδηλώσεις στην πόλη του Ληξουρίου στην οποία δεν πατάτε ποτέ !
Αντιθέτως έχετε αναθέσει σε “ανώνυμους” να κάνουν την δική σας δουλειά !

Όσο για αυτούς τους ανώνυμους ο κόσμος τους καταδικάζει επειδή κρύβονται σαν ποντίκια πίσω από την ανωνυμία που τους εξασφαλίζουν άνθρωποι σαν και εσάς κα Χιόνη.

Δεν είχε το Ληξούρι “τα θεματάκια του”, εσείς έχετε τα “θεματάκια σας” κυρία Χιόνη.

Αφήστε επιτέλους αυτήν την πόλη να ανασάνει λίγο από τις αναλήθειες και τις κακοήθειες σας. Καλό θα ήταν να αποκαταστήσετε την αλήθεια….

Αν και το blog αναφέρει την υπογράφουσα,
Αριστέα Χαριτάτου

 

  

 

Αναδημοσίευση από https://kefallonias.blogspot.gr