Με “σκληρή γλώσσα” μίλησε ο Θεόφιλος Μιχαλάτος για τα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής λίγους μήνες πριν τις επικείμενες εκλογές. Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης αποκάλυψε ότι η εξοικονόμηση χρημάτων προήλθε αποκλειστικά και μόνο από τη μείωση της μισθοδοσίας, ενώ ανέφερε ότι δεν έχει γίνει έργο με χρήματα του δήμου.

Για το λόγο αυτό και άπαντες παρουσιάζονται σφόδρα δυσαρεστημένοι από τη μηδαμινή προσφορά της δημοτικής αρχής. “Έχει κερδίσει 24 εκατομμύρια ευρώ στα οκτώ χρόνια που είστε δημοτική αρχή, από μείωση κόστους μισθοδοσίας”, ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

‘Έλαβε 1.9εκ. ευρώ από ανανεώσιμες πηγές, δίχως να τα έχει αποδώσει στις κοινότητες και 7,5εκ. έναντι παλαιότερων οφειλών. Κάθε χρόνο μεγαλώνουν τα έξοδα λειτουργίας, πλην της μισθοδοσίας, ενώ από τα 33 εκατομμύρια ευρώ που κέρδισε ο δήμος μέσα από την λειτουργία του, δεν έχουμε δει ένα μεγάλο έργο με χρήματα του δήμου. Ούτε καν τη μείωση των τελών. 

Αντ’ αυτού να μοιράζει χρήματα δεξιά και αριστερά και για να κάνει εκλογική πελατεία. Η πόλη έχει γίνει αφιλόξενη. Ο απολογισμός και ο ισολογισμός του 2017, δεν τιμά την δημοτική Αρχή και τους Κεφαλονίτες”.

Δείτε το βίντεο:
Αναδημοσιευση από www.kefaloniatimes.gr
Προηγούμενο άρθροΗ Ηρώ Πετράτου μιλά στο www.paramano.gr για το brand της “Mallia Koubaria”.
Επόμενο άρθροΔικαιωμένος ο Στανιτσας: “Τώρα που τελείωσαν οι πασαρέλες & ξεκινάει η γραμμή Πάτρα-Σαμη-Ιθακη”…