Μήνυμα ενότητας από τον Χ. Λυκούδη: Μόνο μέσα από τη σύνθεση μπορούμε να πετύχουμε

Μήνυμα ενότητας έστειλε μέσω της εκπομπής του Σάκη Βούτου στον Ιόνιαν Γκάλαξι ο πολιτευτής της ΝΔ Χαράλαμπος Λυκούδης. Αναφερόμενος στα δρώμενα της τοπικής ΝΔ αλλά και στην γενικότερη πολιτική κατάσταση που επικρατεί στην Κεφαλονιά είπε ότι είναι άνθρωπος της ενότητας. Πιστεύει ότι μόνο μέσα από τη σύνθεση μπορούμε να πετύχουμε πράγματα.

Επιθυμεί να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερη η ΝΔ και στις μάχες που έρχονται αλλά και στην κοινωνία. «Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι κάποιοι σκέπτονται με αποκλεισμούς» υπογράμμισε. «Όλοι μπορούμε μαζί να προσφέρουμε και η ΝΔ πρέπει να διεισδύσει όσο το δυνατόν περισσότερο στην κοινωνία και όσο το δυνατόν περισσότερο ενωμένη γίνεται».

Πρόσθεσε όμως ότι «δεν μπορείς να υποχρεώσεις κάποιους ανθρώπους, ούτε να είναι παρόντες, ούτε να είναι απόντες. Ο καθένας κρίνεται από τις συμπεριφορές. Όποιος θέλει να προσφέρει ήταν παρών, η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών ήταν παρών ενώ κάνει ιδιαίτερη εντύπωση ότι ήταν παρόντες και άνθρωποι πέρα από τα όρια της ΝΔ που κατέθεσαν τις απόψεις τους, επιχειρηματίες της πραγματικής οικονομίας όπως ο κ. Στρίντζης, ο κ. Σταμούλης κ.α

Αναδημοσίευση από www.portoni.gr