Την ίδια στιγμή που οι Βρετανοί τουρίστες ζητούν εναγωνίως να πάρουν πληροφορίες για την κατάσταση που επικρατεί στον τουρισμό της Κεφαλονιάς, η Τοπική Αυτοδιοίκηση απουσιάζει χαρακτηριστικά.

Ητουριστική σεζόν, έστω και υπό αυτές τις συνθήκες έχει ανοίξει, τις επόμενες μέρες ξεκινούν, έστω και μειωμένες, οι πτήσεις από την Βρετανία για την , όμως τόσο η Περιφέρεια, όσο και οι δήμοι φαίνεται να έχουν πιαστεί στον ύπνο, αφού μέχρι τώρα δεν έχουν δώσει επίσημες απαντήσεις στα εύλογα ερωτήματα των Βρετανών.

Το κύρια θέματα που συζητιούνται στα τουριστικά φόρα του διαδικτύου αλλά και τα κοινωνικά δίκτυα είναι αυτά των πρωτοκόλλων ασφαλείας αλλά και των ξενοδοχείων, εστιατορίων και άλλων τουριστικών υποδομών που θ’ ανοίξουν φέτος. Τόσο οι Βρετανοί όσο και άλλοι τουρίστες, ρωτούν και ξαναρωτούν για να μάθουν το ποιες είναι οι συνθήκες που επικρατούν στο νησί, την δύσκολη περίοδο της πανδημίας που περνάμε.

Οι άνθρωποι του τουρισμού στο νησί έχουν χτυπήσει προ πολλού τις… καμπάνες του κινδύνου, ζητώντας να υπάρξει άμεση ενημέρωση και διαφήμιση προς τις κυριότερες τουριστικές αγορές, όμως κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει, τουλάχιστον σε τοπικό επίπεδο, με αστείες δικαιολογίες, ενώ θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει, εδώ και 1-2 μήνες, τουλάχιστον, και οι πληροφορίες να ανανεώνονται καθημερινά , αφού η ζήτηση πληροφοριών είναι τεράστια.

Διαβάστε τη συνέχεια στα kefalonitikanea.gr

Μπερδεμένοι οι Βρετανοί τουρίστες για την Κεφαλονιά – «Κοιμήθηκαν» Περιφέρεια και Δήμοι;

Προηγούμενο άρθροΤέσσερα νέα μέτρα για τον κορωνοιό: Τέλος πανηγύρια & μαζικές εκδηλώσεις-Πως θα έρχονται τουρίστες από ΗΠΑ & Σουηδία
Επόμενο άρθροΚαι επισήμως με έναν αναισθησιολόγο το Νοσοκομείο Αργοστολίου – Κραυγή αγωνίας του Ιατρικού Συλλόγου στον Ionian Galaxy