Ο Νίκος Ανουσάκης τάχθηκε υπέρ του ενός δήμου και τόνισε ότι “αν δεν αρέσει σε κάποιους, ας μην με ψηφίσουν ποτέ. Που θα πάνε τα προγράμματα, οι υπάλληλοι, τα χρέη; Και εγώ παρασύρομαι από το λαϊκισμό αλλά να υπάρχει ένα μέτρο.

Κα βουλευτά να μιλάμε με ειλικρίνεια: “Ανακρίβεια ότι έχεις έρθει σε συμβούλια. Δικαίωμα σας είναι και θίγεστε, όπως και να κάνετε παρασυναγωγές. Δεν είμαστε με τον Μαδούρο. Το κράτος πρέπει να αντιμετωπίζει με ισότητα τους κατοίκους. 

Με ποια λογική πάτε εσείς να διαπραγματεύστε, χωρίς εμάς; Τα γελοία πορίσματα που στάλθηκαν με πολιτική εντολή και αυτές οι πλεκτάνες, θα ξεκαθαριστούν. Πορίσματα της πλάκας μόνο υπάρχουν.  Η Ελλάδα είναι Ευρώπη και όχι βαλκανική!!! Κάποιοι στην αποκεντρωμένη περιφέρεια τα λένε αυτά.

Έχουμε χωροταξικές και οικονομικές μελέτες για τη διάσπαση του δήμου; Όχι… Μόνο για κάποιους ψήφους γίνεται όλο αυτό το θέμα. Δεν είμαστε μπανανία και υπάρχουν θεσμοί. Επειδή κάποιοι μασούν καραμέλα ότι δεν προχωράμε σε έργα σε άλλες περιοχές, πλην του Αργοστολίου, να σας θυμίσω πολλές εργασίες στο Ληξούρι.  

Μπορούν οι δημότες να βγουν εκτός αιθούσης για να μιλήσουν οι εκλεγμένοι; Που είναι ο λαός να μας πιέσει για τη διάσπαση; Που είναι οι Ληξουριώτες να μας πιέσουν; Καμιά 20 άτομα βλέπω εδώ.
Εμμένω στην παραμονή ενός ενιαίου δήμου, που δεν είχε χρέη. Όλοι οι άλλοι άφησαν πολλά εκατομμύρια χρέη. Σήμερα το πανηγύρι τελείωσε και μόνο ο δήμος έχει οικονομική επάρκεια” 

Πηγή: www.kefaloniatimes.gr

Προηγούμενο άρθροΟ στόχος της Δημοτικής Αρχής: Να παρθεί μία απόφαση “σαλάτα”
Επόμενο άρθροΝα σπάσει ο Δήμος Κεφαλονιας: Αυτή είναι πραγματικά ηαποφαση του δημοτικού συμβουλιου