Ντροπή – ντροπή – ντροπή!!!!

Ο συνδυασμός δεύτερης δουλειάς που είχα στο Αργοστόλι με έβαλε στον πειρασμό να παρακολουθήσω και τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Δεν θα ΄θελα να σας παρασύρω σε συμπεράσματα θετικά ή αρνητικά γράφοντας τη γνώμη μου. Θ’ αφήσω να βγάλετε εσείς οι ίδιοι τα συμπεράσματα σας. Εκείνο που προκαλεί θλίψη είναι η στάση του Δημάρχου, άβουλος και “απέχων” κάθονταν και δεν μιλούσε, κάποια στιγμή αποφάσισε να μιλήσει αλλά ήταν αργά.  Μεγάλες οι ευθύνες του προέδρου, θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί. Αλλά…..!!!

Θα παρακολουθήσετε το video ή αν θέλετε να ακούσετε και θα βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Μπαίνουμε σε προεκλογική περίοδο πολύ άσχημα για τον τόπο όπως φάνηκε στη συνεδρίαση του σημερινού δημ. Συμβουλίου. Σε ανείπωπτο χρόνο είχα προβλέψει ότι το δημοτικό συμβούλιο αυτό θα το διαλύσουν ο Νίκος Ανουσάκης και ο Γιώργος Τζωρτζάτος. Τα αποτελέσματα της διάλυσης αυτής σήμερα επιβεβαιώθηκαν. Και κάτι άλλο. Ο κ. Φλωράτος έφερε τα πάνω κάτω στην παράταξη του Θεόφιλου Μιχαλάτου. Συνταυτίστηκε κατά κάποιο τρόπο με την συμπολίτευση προτείνοντας να μην συζητηθεί το θέμα, με συνέπεια να εξοργίσει τον Μιχαλάτο και Αραβαντινό. Αλλαγές λοιπόν στην αντιπολίτευση.

Παρακολουθήστε τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που τελικά για το θέμα που μαζεύτηκαν δεν συζητήθηκε. Η αντιπολίτευση αποχώρησε, εκτός Λαϊκής Συσπείρωσης

Αναδημοσίευση από www.kefalonianews.gr