Ντροπή! Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αργοστολίου έπιασε πάτο (Εικόνες)

Είναι να απορεί κανείς με την προκλητική αδιαφορία των ανεύθυνο – υπεύθυνων της Δημοτικής Αρχής Παρίση με το Κολυμβητήριο της πόλης.

Ένας χώρος όπου καθημερινά επισκέπτονται δεκάδες παιδιά και μεγάλοι για να αθλούνται και θα έπρεπε να είναι υπόδειγμα , με εγκαταστάσεις που να κοσμούν την πόλη μας.

Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι και η εικόνα που παρουσιάζει το κολυμβητήριο με αποκλειστική ευθύνη του Δήμου είναι αποκαρδιωτική και απόδειξη της πλήρους εγκατάλειψης. Από που να ξεκινήσει κανείς ;

Στο εσωτερικό του κτιρίου, και συγκεκριμένα στις τουαλέτες και τα ντους η σκουριά «κάνει πάρτι» παντού! Στις πόρτες, τους νιπτήρες, τα ντουζ..

Στους εξωτερικούς χώρους, τα κάγκελα όχι μόνο είναι σκουριασμένα , αλλά υπάρχουν και κάποια τα οποία έχουν σαπίσει και έχουν αποκολληθεί! Στην πισίνα η έλλειψη καθαρισμού είναι κάτι παραπάνω από εμφανής…

Και σα να μην έφταναν τα παραπάνω, κερκίδες, τοιχοποιία , πόρτες, βοηθητικοί χώροι.. τα πάντα βρίσκονται όλα κακοσυντηρημένα και αφημένα στο χρόνο και την αδιαφορία. Για κάθε τοπική εξουσία , όπως μια Δημοτικη Αρχή βασικός παράγοντας για να πάει μπροστά τον τόπο είναι να ορίζει προτεραιότητες.

Και σίγουρα, η παρούσα Αρχή παίρνει κάτω από τη βάση στον τομέα «Αθλητισμός» , τομέας που σχετίζεται άμεσα με τα παιδιά μας και το μέλλον τους.

Πέραν της ευθύνης του Δημάρχου προσωπικά, υπεύθυνος γι’ αυτή την κατάσταση είναι και ο κ. Άγγελος Κωνσταντάκης , ο οποίος έχει στο χαρτοφυλάκιό του το κολυμβητήριο και τις άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις, όχι όμως και το χρόνο  να ασχοληθεί με βασικά ζητήματα της αρμοδιότητάς του.

Έτσι όμως.. δεν πάμε μπροστά. Και ο κόσμος δεν μπορεί να παραπλανηθεί. Έχει ανοιχτά μάτια και βλέπει.

Οι εικόνες τραβήχθηκαν στις 2 και 3 Απριλίου 2019.

Στο θέμα το INKEFALONIA.GR είχε αναφερθεί και στις 19 Ιουνίου του 2018 (δείτε εδώ), αλλά όπως μπορείτε να διαπιστώσετε δεν υπήρξε καμία βελτιωτική παρέμβαση!

Ντροπή !

Πηγή: www.inkefalonia.gr