Ο Χρ. Χριστοφοράτος για τον άγριο ξυλοδαρμό μαθητή από το Λύκειο Κεραμειών: «Τα παιδιά πρέπει να “μιλούν” και οι γονείς να έχουν τα μάτια τους ανοικτά»

Ο διευθυντής του Λυκείου Κεραμειών Χριστόφορος Χριστοφοράτος μίλησε στον στον Inkefalonia 89,2 και την εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή για τον άγριο ξυλοδαρμό μαθητή του σχολείου του στο Αργοστόλι. Ο κ. Χριστοφοράτος αναφέρθηκε στο τεράστιο ζήτημα λεκτικής και σωματικής βίας που έχει προκύψει στην Κεφαλονιά και το έφεραν στο “φως” με ανακοίνωσή τους οι καθηγητές του Βαλλιάνειου Γενικού Λυκείου Κεραμειών και κορυφώθηκε με αυτό το περιστατικό του άγριου ξυλοδαρμού μαθητή του σχολείου, ο οποίος έφτασε να νοσηλευτεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς!

Ο Διευθυντής του Λυκείου Κεραμειών μίλησε για το περιστατικό λέγοντας πως ομάδα «20 περίπου ατόμων επιτέθηκε για ασήμαντη αφορμή στον μαθητή» ενώ σχολίασε πως ενδεχομένως το περιστατικό να έχει ως υπόβαθρο και ρατσιστική βία, καθώς ο μαθητής δεν είχε καταγωγή από την Κεφαλονιά. Ο κ. Χριστοφοράτος κάλεσε τους μαθητές να «μιλούν» αν συμβαίνουν στην ζωή τους παρόμοια περιστατικά και τους γονείς να έχουν τα μάτια τους ανοικτά και να προσπαθούν να έχουν όσο καλύτερη επικοινωνία με τα παιδιά τους.

Πηγή: www.inkefalonia.gr