Οι άνθρωποι δεν έχουν όριο.
Βγαίνουν συντεταγμένα ο τέως Πρόεδρος του Πόρου, ο τέως -τέως Αντιδήμαρχος Πρόννων και ο ΝΥΝ Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Αγγελος Κωνσταντάκης και βαράνε «κορδόνι»
«να πως καταντήσατε εσείς οι καινούργιοι το Γήπεδο στα Τζαννάτα μέσα σε δύο μήνες, και εμείς είχαμε ψηλά τον πήχη και ήμασταν κουκλιά μοναδικά».
Ο Αντιδήμαρχος ο «Πασπάλης» που μιλάει σπάνια και μόνο όταν πρέπει δεν άντεξε και βγήκε να τους απαντήσει
«Βρε Άγγελε ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΚΕΔΗΚΕ,εσύ έχεις μέχρι και σήμερα την ευθύνη και την αρμοδιότητα για το γήπεδο, εσύ πρέπει να το συντηρείς. Το έχεις αφήσει στην τύχη του και παλεύουμε μόνοι μας επειδή εσύ σφυρίζεις».
Και αντί να σιωπήσει ο Άγγελος απάντησε το απίστευτο
«Κοιτάτε επειδή είμαι διακριτικός δεν ήθελα να παρέμβω και το άφησα το Γήπεδο μέσα στο κατακαλόκαιρο να γίνει κρανίου τόπος.
 
Γενικά είμαι πολύ διακριτικός και μάλιστα είπα στο τέως Πρόεδρο του Πόρου να δώσει τα κλειδιά του Γηπέδου στον νέο Πρόεδρο τον Οδυσσέα και του τα έδωσε και του έδωσε και την μηχανή του γκαζόν και του είπε κόψε τον λαιμό σου Οδυσσέα και πήγαινε μονάχος σου να ποτίζεις και να κόβεις το χορτάρι, βρές λιπάσματα και φάρμακα από την τσέπη σου και δεν μου καίγεται καρφί»

Έτσι τα γράφει «ο διακριτικός».

Μπορούσες Πρόεδρε της ΚΕΔΗΚΕ όπως «διακριτικά» έχεις υπογράψει ένα συρτάρι συμβάσεις και αποφάσεις μετά τις Εκλογές να στείλεις «διακριτικά» να συντηρήσουν το Γήπεδο.
Άκου δώσαμε την μηχανή στον Πρόεδρο να κουρεύει το χορτάρι;

Και από πάνω «βάλαμε ψηλά τον πήχη».
Ναι τον βάλατε ψηλά «διακριτικέ» αλλά περνάτε όλοι και συνέχεια από κάτω.
Και για να μην ξεχνιόμαστε από το 2010 μέχρι την παραμονή των εκλογών «διακριτικά» τα είχατε τα Τζαννάτα χωράφι.
Παραμονές των εκλογών «σας έπιασε το κόψιμο».
Χάσατε, το αφήσατε στην τύχη του.
Τα πράγματα είναι απλά.
Τα ξέρουν καλά και τα θυμούνται όλα τα παιδιά στους Πρόννους, όσα δεινοπάθησαν τόσα χρόνια.
Τα θυμούνται όσοι έφτιαξαν και αγαπάνε το Γήπεδο.
Ελπίζω επειδή «λόγω διακριτικότητας» δεν ασχολήθηκες μετά τον Σεπτέμβρη όπως λες, να μην πέρασες «διακριτικά» από το Δημοτικό Ταμείο για κανένα «αδιάκριτο» αδούλευτο μισθό.
Αναδημοσιευση από www.kefalonitis-onos.blogspot.com