Ο Δήμος  Κεφαλονιας “σπάει”  – Ομως η  ΝΔ βάζει απέναντι τους Κεφαλονίτες και τη λαϊκή απαίτηση όταν ….άλλα έπραττε και ‘αλλα έλεγε πριν  5 χρόνια ακριβώς!

 Όλα δείχνουν ότι η υπόθεση του σπασίματος του δήμου Κεφαλονιάς φτάνει στο τέλος της…. αν αληθεύουν οι πληροφορίες ότι την ερχόμενη Δευτέρα κατατίθεται η σχετική τροπολογία στη βουλή και ψηφίζεται μέσα στην εβδομάδα.

Το Μέγαρο από την πλευρά του έχει λυσσάξει να μην σπάσει ο δήμος επιστρατεύοντας «λυτούς και δεμένους» συνεπικουρούμενο από διάφορους τοπικούς παράγοντες που …..άλλα λένε μπροστά και άλλα πίσω.

Η σκληρή πραγματικότητα είναι πως ο ενιαίος δήμος Κεφαλονιάς απέτυχε γιατί …ΑΠΕΤΥΧΕ σε όλα τα επίπεδα και καθολικά η δημοτική αρχή Παρίση/Λυκούδη !

Διαβάστε την συνέχεια στο ρεπορτάζ του kefaloniapress.gr

Ο Δήμος Κεφαλονιας “σπάει” – Ομως η ΝΔ βάζει απέναντι τους Κεφαλονίτες και τη λαϊκή απαίτηση όταν άλλα έπραττε και άλλα έλεγε πριν 5 χρόνια ακριβώς!

Προηγούμενο άρθροΤο πρόγραμμα της ΝΔ για την Υγεία: Μάχη κατά του καρκίνου με πρόληψη και θεραπεία – Στήριξη στους χρόνια πάσχοντες
Επόμενο άρθροΘεσμική εκτροπή από την πρόεδρο της ΝΟΔΕ, απέκλεισε τον Μανώλη Κεφαλογιάννη από επίσκεψή του στο Επιμελητήριο