Ο εκσυγχρονισμός του ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς και η έντονη δυσαρέσκεια για τις φημολογίες – Όλο το παρασκήνιο

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο Σπύρος Σαμούρης, όπως ήταν αναμενόμενο, επικράτησε στην εκλογική διαδικασία και εξελέγη νέος πρόεδρος του ΚΤΕΛ, μετά την Γενική Συνέλευση των μετοχών. Το σημαντικό θέμα, εν τούτοις, είναι ότι ο …αντίπαλός του, Σαράντης Παναγιωτάτος, δεν κατάφερε να εκλεγεί στο νέο συμβούλιο, ενώ οι διαρροές που είδαν το “φως της δημοσιότητας” δημιούργησαν ένα, άνευ προηγουμένου, άσχημο σκηνικό.

Σ’ αυτές τις διαρροές αναμιγνύεται, κακώς – κάκιστα, και η Levante Ferries, θεωρώντας ότι οι άνθρωποι της τελευταίας θα “πουσάρουν” τον υποψήφιο στις εκλογές και θα τον αναδείξουν νικητή!!Η ανφαίρ κίνηση έφερε τα αντίθετα αποτελέσματα, με συνέπεια στο στόχαστρο να βρεθεί ο Παναγιωτάτος.

Βεβαίως, όμως και οι εκλογές έβγαλαν τον Σπύρο Σαμούρη, ο οποίος ως πρόεδρος του ΚΤΕΛ φέρεται αποφασισμένος να προχωρήσει στον εκσυχρονισμό και στην αναβάθμιση των υπηρεσιών. Παράλληλα, “ως ένας οργανισμός που επιτελεί κοινωνικό έργο θα συνεισφέρει τα μέγιστα προκειμένου να εξυπηρετήσει πρωτίστως τις χαμηλές τάξεις των συνανθρώπων μας”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο νέος πρόεδρος.

Η πλευρά του απερχόμενου προέδρου, Κώστα Κακουράτου, από την άλλη, δυσαρεστήθηκε σφόδρα από τις “ψευδείς και αναληθείς πληροφορίες από ορισμένα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε. Προκειμένου, δε, να διαψευστεί η φημολογία παρέθεσε την εκ νέου εκλογή με ποσοστό 65%, ενώ επισημάνθηκε ότι αποτελεί αποκλειστικά και μόνο προσωπική επιλογή του η αποχώρηση από την προεδρία. 

Αναλυτικά η σύνθεση του νέου ΔΣ:

Πρόεδρος: Σπύρος Σαμούρης

Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Κοκόσης

Μέλη ΔΣ: Κώστας Κακουράτος, Νικόλαος Κολαίτης & Άγγελος Νεόφυτος.

Αναδημοσιευση από www.kefaloniatimes.gr