Μετά από 3 χρόνια απουσίας από την Α1 στο VOLLEY γυναικών, η ομάδα της ΑΕΚ επέστρεψε στην κατηγορία και μάλιστα ως πρωταθλήτρια ομάδα. Από μια τέτοια επιτυχία δεν θα μπορούσε να λείπει το κεφαλλονίτικο στοιχείο, κάτι που φυσικά γνωρίζουν όσοι διαβάζουν τα συχνά αφιερώματα και αναφορές που φιλοξενούμε στην σελίδα μας.

 panagiotidis 1

Τα 4 τελευταία χρόνια team manager στην ομάδα της ΑΕΚ έχει αναλάβει ο Νίκος Παναγιωτίδης, που εδώ και αρκετά χρόνια ασχολείται με το συγκεκριμένο τμήμα της ομάδας, προσφέροντας τις υπηρεσίες του.

panagiotidis 1

panagiotidis 1

Ο Νίκος εργάζεται στα ΕΛΤΑ. Η καταγωγή του είναι από την Κεφαλονιά, καθώς η μητέρα του Αναστασία Αντζουλάτου κατάγεται από το νησί. Έρχεται αρκετά συχνά και έχει αρκετούς φίλους εδώ, ανάμεσά τους και τον υπογράφοντα το άρθρο Ανδρέα Δεμπόνο, αλλά και τον Άγγελο Κωνσταντάκη, πρώην πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ. Στο νησί έχει κατασκευάσει κατοικία στα Φαρακλάτα, όπου και περνάει ξεκούραστα τις καλοκαιρινές του διακοπές και όχι μόνο! Μάλιστα, όπως ο ίδιος λέει, η μεγάλη του αγάπη είναι η ΑΕΚ, αλλά και η Κεφαλονιά!!!

panagiotidis 1

panagiotidis 1

Κατάγεται από παραδοσιακή οικογένεια ΑΕΚ και η μητέρα του έλεγε πάντα για την ΑΕΚ. Το έργο του στην ομάδα όλο αυτό το χρονικό διάστημα, με τις τεράστιες δυσκολίες για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, ήταν πολύ σημαντικό. Σε αυτά τα χρόνια όπου έχει αναλάβει ως team manager η ΑΕΚ στηριζόμενη σε Ελληνίδες αθλήτριες κατάφερε να ορθοποδήσει. Έφερε την ΑΕΚ κοντά τον κόσμο της, αλλά και καθιέρωσε για δεύτερη εμφάνιση το πορφυρό του Βυζαντίου. Ιδιαίτερη ήταν η κοινωνική προσφορά της ομάδας, καθώς κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα επισκεπτόταν ορφανοτροφεία, μοιράζοντας δώρα και αγάπη!!!

panagiotidis 1

panagiotidis 1

Η συμμετοχή του στα αθλητικά δρώμενα του νησιού είναι επίσης σημαντική, καθώς το 2016 σε συνεργασία με την ΚΕΔΗΚΕ και το kefalonitis διοργανώθηκε τουρνουά beach volley γυναικών, με μεγάλα ονόματα του χώρου, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα σε όσους παρευρέθηκαν.

panagiotidis 1

panagiotidis 1

Επίσης, όποτε βρίσκεται στην Κεφαλονιά, παρευρίσκεται σε αθλητικά δρώμενα του νησιού, όπως το φετινό SUPER CUP που κέρδισε η ομάδα του Παλληξουριακού (στη φώτο κρατώντας εισιτήρια του αγώνα).

panagiotidis 1

Εμείς, δεν έχουμε πάρα να του ευχηθούμε να είναι υγιής, να συνεχίζει με την ίδια μαχητικότητα, αλλά και να δει και τις 2 του αγάπες, την ΑΕΚ και την Κεφαλονιά όπως επιθυμεί!!!

Πολυμέσα

Πηγή: kefalonitis.com
Προηγούμενο άρθροΛίνα Κοεμτζή: Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες των απειλητικών μηνυμάτων
Επόμενο άρθροΕπεισόδια στο κέντρο Αθήνας – Σε εξέλιξη η πορεία για τη δολοφονία του George Floyd