Ο Κυριάκος Μητσοτάκης & το νέο τοπικό πολιτικό Libro de oro!

Ετοιμάζει ο Αρχηγός της Ν.Δ Κυριάκος Μητσοτάκης για υποψήφιους Βουλευτές στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη 3 κατοίκους Αττικής.
Δεν βρήκε έναν Κεφαλονίτη στην Κεφαλονιά,έναν Θιακό στην Ιθάκη. Δεν βρήκε μια άξια Γυναίκα. Δεν έχει να κάνει με την προσωπικότητα των επιλεγέντων, που γενικά μου είναι συμπαθείς. Έχει να κάνει με την εξευτελιστική επιλογή «ετεροδημοτών» για να εκπροσωπήσουν τους Κεφαλονίτες και Θιακούς «ιθαγενείς». Από την Βαλαωρίτου,την Μάντζαρου,το Κολωνάκι,την Κηφισιά και την Ραφήνα δεν αντιμετωπίζονται οι Καημοί και οι Πόνοι των Νησιών μας.
Χρειάζεται μια γενική αποδοκιμασία σε αυτόν τον εξευτελισμό της τοπικής, εγχώριας, κοινωνίας και σκέψης, στην απαξίωση του γηγενούς ανθρώπινου δυναμικού. Το οφείλουμε στον εαυτό μας,στον Βαγγέλη τον Λουκέρη, στον Παναγή τον Καππάτο, στον Τραυλό, στον Σάββα, στην Τζόγια,στον Σωτήρη σε όλους όσους και όσες για χρόνια παλεύουν ιδεολογικά για την Ν.Δ στα Νησιά μας και τώρα απλά τους λένε «ναι αλλά δεν είστε από το Κολωνάκι, δεν ανήκετε στο νέο πολιτικό libro d’oro».
Αναδημοσιευση από www.kefalonitis-onos.blogspot.com