Ο περιπτεράς της Γέφυρας στον «Η»: “Δεν αντέχω άλλο την κοροϊδία του Μοσχονά”!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

* Ο κ. Παναγής Πεφάνης δεν έχει πάρει ακόμα τα 1.200Ε της μετεγκατάστασης του περιπτέρου του, ενώ δεν εφαρμόζεται η απόφαση του Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου για επαναφορά του περιπτέρου στην αρχική του θέση και ο περιπτεράς απειλεί με μηνύσεις…

Το Λιμενικό Ταμείο και τον πρόεδρό του Αλέξανδρο Μοσχονά καταγγέλει στον «Η» ο γνωστός σε όλους περιπτεράς της Γέφυρας Παναγής Πεφάνης, γιατί δε του δίνονται τα χρήματα της μετεγκατάστασης του περιπτέρου του, αλλά και γιατί δεν εφαρμόζεται η απόφαση επαναφοράς του περιπτέρου στην αρχική του θέση!

Ειδικότερα ο κ. Πεφάνης μας είπε τα εξής:

«Δεν αντέχω άλλο την κοροϊδία του Μοσχονά, του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου. Εδώ και δύο χρόνια με κοροϊδεύει ότι θα μου δώσει τα 1.240 Ευρώ για τα έξοδα της μετακίνησης του περιπτέρου μου που έχουνε εγκρίνει, από τη Γέφυρα εδεπά, και δεν μου δίνει τίποτα».

Ο κ. Παναγής, απογοητευμένος, αλλά και στην κυριολεξία ταλαιπωρημένος από τον εμπαιγμό του Λιμενικού Ταμείου και του προέδρου του στο πρόσωπό του, συνέχισε:

«Όταν αποφασίσανε τη μεταφορά του περιπτέρου μου απέναντι, μου υποσχεθήκανε και με διαβεβαιώσανε ότι το Λιμενικό Ταμείο έχει εγκρίνει 1.240 Ευρώ, ως συμμετοχή στα έξοδα της μετεγκατάστασής μου. Δεν φτάνει που με ταλαιπωρούσανε τόσους μήνες μέχρι να μετακομίσω, αλλά δύο χρόνια τώρα δεν μου δίνουνε και αυτά τα λεφτά. Την μετακόμιση την έκανα εγώ ο ίδιος, μόνος μου, με συνεργείο και γερανό που ήρθε από την Πάτρα. Μη πα και σας πούνε ότι κάνανε οι κύριοι του Λιμενικού Ταμείου κάτι. Από τότες μέχρι τώρα πηγαίνω σχεδόν κάθε βδομάδα και ρωτάω το Μοσχονά τι θα γίνει και πότε θα πάρω τα λεφτά μου και αυτός μου λέει, “μην ανησυχείς, θα σου τα ΣΤΕΙΛΩ την άλλη βδομάδα. Γιατί με κοροϊδεύει; Και αυτός και όλοι τους»!

Και συνεχίζει ο κ. Παναγής:

«Εγώ θα καταφύγω στα Δικαστήρια για να βρω το δίκιο μου. Έχει βγει απόφαση να ξαναγυρίσω στη θέση μου, δηλαδή το περίπτερο να πάει πάλι δίπλα στη Γέφυρα μετά την ολοκλήρωση των έργων, και δεν κάνουν τίποτα ούτε γι’ αυτό. Όταν πήγα και τους το είπα, μου απαντήσανε ότι αν θέλω να γυρίσω πίσω εκεί που ήταν το περίπτερό μου, μου δίνουν μόνο ΕΝΑ τετραγωνικό μέτρο! Δεν θα μου δώσουν χώρο ούτε για τα ρολά, ούτε για τα ψυγεία. Οπως καταλαβαίνετε με κοροϊδεύει ο κ. Μοσχονάς μέσα στα μούτρα. Έκανα πολύ υπομονή, τους πήγα όλο αυτόν τον καιρό με το καλό. Τώρα δεν πάει άλλο. Θα τους πάω στα Δικαστήρια και έχω όλα τα χαρτιά εναντίον τους. Γράψε κάτι στην εφημερίδα, γιατί πρέπει να πάψουν επιτέλους να κοροϊδεύουν τον κόσμο. δεν πάει άλλο».

Αναδημοσιευση από www.kefalonianmantata.gr

Ο περιπτεράς της Γέφυρας Παναγής Πεφάνης καταγγέλει τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Αλέξανδρο Μοσχονά γιατί το Λ.Τ. δεν του δίνει τα χρήματα της μετεγκατάστασης του περιπτέρου, αλλά και για τη μη επαναφορά του στην προηγούμενη θέση του…
O πρόεδρος του Λ.Τ. A. Μοσχονάς