Ο Θεόφιλος επιβεβαιώνει τον “Ημερήσιο”!

ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θ. Μιχαλάτος προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για τις αλλεπάλληλες αποκαλύψεις με τις συχνές απουσίες του από τις συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής όντας αντιπρόεδρός της και έχοντας τις δύο χρονιές της θητείας του 2017 και 2018 μόνο …13 παρουσίες σε σύνολο 65 συνεδριάσεων (μόλις το …20%!!!)σε συνέντευξη του στον σταθμό Cosmos συμφερόντνων τουκαι στο δημοσιογράφο Δημ. Αλοϊζο στις 31/10 όπως το σχετικό απόσπασμα δημοσίευσε ο «Η» στις 8/11 (αρ. Φ. 6931), έκανε …χειρότερα τα πράγματακαι βρέθηκε πολιτικά εκτεθειμένος με τα όσα ισχυρίστηκε λέγοντας εν ολίγοις τηνκαινοφανή άποψη για έναν αιρετό που θέλει να δημαρχεύσει:

 «Αφού τα θέματα που συζητιούνται στην Οικονομική Επιτροπή θα ξανασυζητηθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο, γιατί να πηγαίνω;»έτσι που ο πρωτοσέλιδος τίτλος του «Η» «ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ …τότε να καταργήσουμε την Οικονομική Επιτροπή» να κάνει πάταγο!!!

Επί πλέον ο Θ. Μιχαλάτος συνελήφθη είτε να μην γνωρίζει πως λειτουργεί η Οικονομική Επιτροπή είτε ψευδόμενος όταν ισχυρίστηκε πως «όταν δεν πηγαίνω στην Οικονομική Επιτροπή πηγαίνει στη θέση μου ο αναπληρωματικός μου Δ. Μινέτος για να αποκτήσει πείρα».

Ο «Η» αποκάλυψε λοιπόν αφήνοντας εκτεθειμένο τον Θ. Μιχαλάτο, πρώτον ότι ο Μινέτος είναι αναπληρωματικός όλης αντιπολίτευσης και όχι μόνο …του Μιχαλάτου όπως το παρουσίασε, δεύτερον ότι ο Δ. Μινέτος έχει παρευρεθεί σε 18 μόνο συνεδριάσεις το 2017 και το 2018, όταν ο Θ. Μιχαλάτος απουσίασε σε …52 συνεδριάσεις και τρίτον σε μία συνεδρίαση την 29ητο 2018 παρευρέθηκαν …και ο Θ. Μιχαλάτος και ο Δ. Μινέτος!!!

Φυσικά απάντηση δεν υπήρξε εκ μέρους του Θ. Μιχαλάτου …τι να απαντήσει άλλωστε; Να διαψεύσει …τα αδιάψευστα του «Η»;

Ανταυτού ήλθε η 33ησυνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής προχθές 13/11 …ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ τον «Η»και να φέρει σε ακόμη δυσμενέστερη θέση την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ του Θ. Μιχαλάτου, σε μια περίοδο που με την εμφάνιση του Φόρτε στο προσκήνιο πρέπει να αποδείξει το αντίθετο και κυρίως την επάρκεια του να διεκδικήσει το Δήμο(έναν ή κάποιον από τους τρεις …μικρή η διαφορά).

Έτσι λοιπόν στην προχθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής …αυτοδιαψεύστηκε για άλλη μία φορά ο Θ. Μιχαλάτος βάζοντας ο ίδιος σε δοκιμασία την αξιοπιστία και την επάρκεια του για τα δημοτικά πράγματα εμφανιζόμενος στην ίδια συνεδρίαση με τον …Δ. Μινέτο ο οποίος αναπληρούσε τον Γ. Δημητράτο!!!

Ειλικρινά απορούμε με την εμμονή του Θ. Μιχαλάτου και δεν παραιτείται από μια υποχρέωση που συνεχώς αυτοεκτίθεται και στη θέση του να πάει ο Δ. Μινέτος,ενώ δεν είναι και απίθανο να εφαρμοστεί ο νόμος και στα καλά καθούμενα …να βρεθεί εκτός νυμφώνος!!!

Αναδημοσίευση από www.kefalonianmantata.gr