Αγαπητό Kefalonia news,

το έκτακτο ΔΣ για το βενζινάδικο έδειξε ξεκάθαρα το πολιτικό σκηνικό της επόμενης 4ετίας…

Η γραμμή της πλειοψηφίας του κ. Μιχαλάτου ήταν η εξής : “Πάμε να δείξουμε ότι είμαστε μαζί με τον κόσμο αλλά επί της ουσίας θα το παίξουμε “πόντιοι πιλάτοι””! Τον είχε λέει στο συνδυασμό του τον επιχειρηματία, αλλά δεν είχαν μιλήσει ποτέ για το θέμα… τα συμπεράσματα δικά σας!!!

Η παράταξη Παρίση αποδείχτηκε πως ότι έκανε το έκανε για τις ανάγκες της παράστασης ενώ στην πράξη έχει βαρύτατες ευθύνες. Πετάνε την μπάλα κυριολεκτικά στην εξέδρα και στους πολίτες. Καμία ουσία ή διάθεση βοήθειας.

Ο κ. Φόρτες τοποθετήθηκε πολιτικά, είναι άλλωστε μία πολιτική οντότητα Έχω δει στο παρελθόν τον κ. Φόρτε να κατατροπώνει δικηγόρο πάνω σε νομικά ζητήματα και μηχανικό πάνω σε τεχνικές γνώσεις παρότι είναι φυσικός στο επάγγελμα… το ίδιο έκανε και πάλι στο εν λόγω ΔΣ. Το γεγονός ότι ψήφισε την πρόταση της πλειοψηφίας θεωρώ ότι ήταν λάθος. Το καλύτερο θα ήταν να ψήφιζε την πρόταση της ΛΑΣΥ που αν μη τι άλλο φάνηκε ότι είχε την αποδοχή του κόσμου.

Ο κ. Παντελειός αν και μηχανικός θα μπορούσε να ξεχωρίσει αλλά αντί αυτού μου θύμισε την κ. Θεοπεφτάτου. Φτωχή ομιλία, ξύλινη γλώσσα και νοοτροπία δημοσιοϋπαλληλίστικη…

Αλλά μιας και ανέφερα την πρώην βουλευτίνα, μήπως ξέρει κανείς που βρίσκεται; Το θέμα δεν την αφορά; 40 χρόνια στην πολεοδομία και δεν ξέρει τίποτα; Ποιες οι ενέργειές της ως βουλευτίνα προς τις εκκλήσεις των κατοίκων της περιοχής; Χορτάσαμε από πόντιους πιλάτους…

Ο νέος βουλευτής μας, ο κ. Καππάτος, δεν προσκλήθηκε ή ούτε αυτόν τον αφορά το θέμα επειδή μένει 2-3 χιλιόμετρα παρακάτω;

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης, κ. Τραυλός, επίσης δεν προσκλήθηκε ή επίσης δεν τον αφορά το ζήτημα; Ο οποίος είναι και μηχανικός και διαμένει και στην επίμαχη γειτονιά!!

Ο πρώην Α/περιφερειάρχης που υπέγραφε τα επίμαχα έγγραφα ήταν στη ΔΕΘ;

Τα κόμματα ζουν σε άλλη πόλη;

(Μόνο το ΚΚΕ πήρε ξεκάθαρη θέση μέσω της ΛΑΣΥ)

Ας κλείσω όμως με κάτι ευχάριστο. Απ’ ότι φαίνεται ο Δήμαρχος με διαβάζει και με ακούει! Αυτό φάνηκε απ’ τη στιγμή που αποδέχτηκε την κριτική μου και κατήργησε εκείνο το γελοίο τραπεζάκι στο κέντρο της αιθούσης του ΔΣ. Αυτήν τη φορά τον είδαμε να κάθεται στο πλευρό του κ. Προέδρου(που είναι και έμπειρος και όλο και κάτι θα του σφυρίζει στ’ αυτί…).

Καλό το ν’ ακούς, δείχνει εξυπνάδα. Μα συνιστώ στον κ. Μιχαλάτο να μην ακούει μόνο όταν είναι για το συμφέρον του, αλλά ν’ ακούει και όταν πρόκειται για το συμφέρον του κοσμάκη που οφείλει να υπηρετεί.

Γι’ αυτό όταν το βενζινάδικο στηθεί στο μέτελα, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΓΟΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ, ο κ. Μιχαλάτος και το ΔΣ στο σύνολό του θα είναι εκτεθιμένοι ανεπανόρθωτα.

Μετά τιμής,
Α.Κ.

Αναδημοσιευση από www.kefalonianews.gr