Οι 4+1 υποψήφιοι δήμαρχοι της Σάμης – Σε απόγνωση ο “Καφτρίλιας”

“Ζυμώσεις” καθημερινά γίνονται στο νέο δήμο Σάμης αναφορικά με τις υποψηφιότητες που θα κατατεθούν έως τις 26 Απριλίου. Ο πρώτος και πιο έτοιμος υποψήφιος δήμαρχος είναι, αναντίρρητα, ο Στέλιος Σπαθής, ο οποίος ανακοινώνει συνεχώς ονόματα και έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό και πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο και έπεται ο Νίκος Αθανασάτος, ο οποίος είναι μια διαχρονική αξία και στηρίζεται από το ΚΚΕ.

Ο Μιχάλης Γάκης, με πολλές επιρροές από τη νυν δημοτική αρχή του νησιού, ανακοίνωσε ότι θα εγκατασταθεί μόνιμα στην Κεφαλονιά “οραματιζόμενος μια καλύτερη ζωή για μένα, αλλά κυρίως για την οικογένειά μου”. Ως εκ τούτου, ο “Καφτρίλιας” από το Πυργί, έμπιστος συνεργάτης των Παρίση, Λυκούδη, φαίνεται να κάνει ένα βήμα πίσω και μάλλον, θα “στοιχηθεί” πίσω από τον Γάκη. 

Τέλος, υποψηφιότητα για τη δημαρχία θα θέσει και ο Μάκης Μονιάς, αριστερών πεποιθήσεων.

Εκκρεμεί αν θα κατέλθει στις δημοτικές εκλογές ο δικηγόρος και πρώην διοικητής της Πολυκλινικής Αθηνών, Παντελής Αμούργης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τις τελευταίες εβδομάδες ο Αμούργης βρίσκεται στην περιοχή της Σάμης και βολιδοσκοπεί τις προθέσεις των συγχωριανών του. 

Αν διαπιστώσει τη θέρμη των συμπατριωτών του μέχρι το πρώτο 10ημερο Απριλίου, τότε θα κατέβει χωρίς πρόβλημα. Σε αντίθετη περίπτωση μην εκπλαγείτε αν τον δείτε σε ένα από τα ψηφοδέλτια των Σπαθή ή Γάκη…

Αναδημοσιευση από www.kefaloniatimes.gr