Συνεδρίασε χθες 31/10 η Oικονομική Eπιτροπή. Γι’ άλλη μία φορά το ίδιο σκηνικό με τους παρόντες.

Παρουσα η πρόεδρος Σοφία Γαρμπή και …με το ζόρι απαρτία με παρόντα τέσσερα ακόμη μέλη (σύνολο 5 στα 9) τους Κουρκουμέλη, Κωνσταντάκη, Ανουσάκη και Παπαδάτο όλοι από την πλειοψηφία.

Απόντες ως συνήθως …οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης Μιχαλάτος ο οποίος τυγχάνει και …αντιπρόεδρος (!) και Δημητράτος!

Απόντες επίσης οι Γκισγκίνης και Παπαναστασάτος, οι οποίοι όμως φρόντισαν να δικαιολογήσουν την απουσία τους.

Ο μεν πρώτος όπως αναφέρεται στο πρακτικό της συνεδρίασης διότι «με τηλεφωνική του επικοινωνία ενημέρωσε για την απουσία του (εκτός Κεφαλονιάς)» και ο δεύτερος διότι «μέσω ηλεκτρονικής επικοινωνίας ενημέρωσε πως την ίδια ώρα συνεδριάζει στον ΟΚΑΠ» οπότε και οι δύο, όπως επίσης αναφέρεται στο πρακτικό της συνεδρίασης, «θεωρούνται δικαιολογημένα ΑΠΩΝ».

Δεν ξέρουμε που βρίσκεται η υπόθεση στην Αποκεντρωμένη και αν ο Συντονιστής προτίθεται να εφαρμόσει ή όχι το νόμο (και φυσικά να μην έχει …ο ίδιος ντράβαλα με το νόμο) και να παύσει (!) όπως οφείλει τους μόνιμους κοπανατζήδες σε Δημοτικό Συμβούλιο, Οικονομική Επιτροπή και ΕΠΟΙΖΩ, αλλά υπάρχει και η πολιτική πλευρά του θέματος με την ουσία της υπόθεσης.

Είναι η ακατανόητη στάση του Μιχαλάτου και του Δημητράτου και ιδιαίτερα του πρώτου ο οποίος προαλείφεται γι’άλλη μία φορά για υποψήφιος δήμαρχος.

Απουσιάζουν ΜΟΝΙΜΑ και μάλιστα ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ!

Αφήνεται η Δημοτική Αρχή «να αλωνίζει» και μετά τους φταίει ο Παρίσης και οι υπόλοιποι για ό,τι κάνουν και μαζί …«ο Καλλικράτης» για ότι στραβό συμβαίνει!

Το γιατί δεν παραιτούνται και να πάνε κάποιοι άλλοι από την αντιπολίτευση στη θέση τους που δεν θα την εκθέτουν και που θα ελέγχουν με συνέπεια τη Δημοτική Αρχή ουδείς εκ των κοπανατζήδων δεν έχει μπει στον κόπο να το εξηγήσει και πρώτος ο Μιχαλάτος ως εκ της θέσεως του!

Τα ίδια φυσικά ισχύουν και για τους μόνιμους κοπανατζήδες σε Δημοτικό Συμβούλιο και ΕΠΟΙΖΩ!

Ειδικά για το Μιχαλάτο δεν υπάρχει λογική πολιτική εξήγηση…

Εντελώς καλοπροαίρετα μεταφέρουμε την απορία αν όχι ΟΛΩΝ των συμπολιτών τουλάχιστον των περισσοτέρων:

Πως θα πείσει ο Μιχαλάτος τον κόσμο να τον ψηφίσει και να τον βγάλει δήμαρχο τούτη τη φορά και ότι θα ανταποκριθεί στα αυξημένα καθήκοντα του, όταν σήμερα δεν εκτελεί τις στοιχειώδεις υποχρεώσεις του ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και ΜΟΝΙΜΑ απουσιάζει αδικαιολόγητα από την σημαντικότατη Οικονομική Επιτροπή της οποίας μάλιστα είναι …αντιπρόεδρος;

Αναδημοσίευση από www.kefalonianmantata.gr

Προηγούμενο άρθροΘεόφιλος Μιχαλάτος: Τι λέει για Φόρτε και Παρίση-Τι θα κάνει εάν σπάσει ο Δήμος
Επόμενο άρθροΚαθημερινή αεροπορική σύνδεση με την Αθήνα θέλει ο Σπαθής