Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος μιλάει στην Ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση επί της προτάσεως που κατέθεσαν ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και οι βουλευτές του κόμματός του, για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, σχετικά με τη διερεύνηση της εμπλοκής του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου και άλλων στελεχών και λειτουργών σε εκκρεμή δικαστική υπόθεση, τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Τόσο ο Ανδρέας Λοβέρδος όσο και ο Παύλος Γερουλάνος σκέφτονται σοβαρά να κατέλθουν στις εκλογές για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ. Σε ένα χρόνο από σήμερα έχει προγραμματιστεί η προεκλογική διαδικασία και η Φώφη Γεννηματά έχει δηλώσει δημοσίως ότι θα είναι εκ νέου υποψήφια. Τι γίνεται όμως, με τους …δελφίνους.

Οι Κεφαλονίτες Ανδρέας Λοβέρδος και Παύλος Γερουλάνος σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να κατέλθουν στις εκλογές του Νοεμβρίου και να ζητήσουν την ψήφο των συντρόφων τους. Υποψήφιος, όπως ακούγεται, θα είναι και ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Είναι γεγονός ότι ο πρώτος αιφνιδίασε τους πάντες με την γνωστοποίηση της πρόθεσής του να αναλάβει τα «ηνία» του ΚΙΝΑΛ, ενώ σήμερα ήρθε και ο Παύλος Γερουλάνος να αφήσει μια …χαραμάδα. Βεβαίως και είναι νωρίς να προδικάσουμε την οριστική απόφαση, μια και οι εκλογές θα διεξαχθούν τον Νοέμβριο του 2021.

Πηγή: kefaloniatimes.gr