Όλη η επιστολή παραίτησης του Γ. Παγουλάτου από την τοπική ΝΔ

Νέα παραίτηση συνταράσσει τα θεμέλια της τοπικής Νέας Δημοκρατίας, αφού παραιτήθηκε από μέλος της ΝΟΔΕ ο τ. πρόεδρος της γαλάζιας Τοπικής Αργοστολίου Μάκης Παγουλάτος (Φουντωτός).

Μετά την παραίτηση της δημοσιογράφου Ελευθερίας Κουλουριώτου και της τ. υποψήφιας βουλευτού Πόπης Λυκούδη, άλλο ένα δυναμικό μέλος της τοπικής Ν.Δ. λέει «αντίο» στην γαλάζια Παράταξη.

Ο Μ. Παγουλάτος έφθασε στην παραίτηση μετά τις τελευταίες εκλογικές διαδικασίες στη ΝΟΔΕ, στις οποίες -όπως τονίζει- «δεν είναι στις προθέσεις μου να γίνω συμμέτοχος στην εσωστρέφεια, στις μεθοδεύσεις και στις σκοπιμότητες με όλους αυτούς που έφεραν όλη αυτή τη θλιβερή κατάσταση στη Νέα Δημοκρατία».

Ειδικότερα στην ανακοίνωσή της παραίτησής του ο Μ. Παγουλάτος αναφέρει:

Εχω την υποχρέωση στις Νεοδημοκράτισσες και στους Νεοδημοκράτες να τους ενημερώσω ότι μετά τις τελευταίες εξελίξεις στη ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης, οι οποίες δεν υπηρετούν την ενότητα και την αναγέννηση της παράταξης στα νησιά μας και επειδή δεν είναι στις προθέσεις μου να γίνω συμμέτοχος στη χειραφέτηση, στην εσωστρέφεια, στις μεθοδεύσεις, στις σκοπιμότητες μ’ όλους αυτούς που έφεραν όλη αυτή την θλιβερή κατάσταση στη Νέα Δημοκρατία συνεχίζοντας την πολιτική ανυπαρξία των δύο τελευταίων ετών της τοπικής Νομαρχιακής Επιτροπής, έχοντας μοναδικό κριτήριο την προώθηση υποψηφιότητας κάποιων προσώπων, παραιτούμαι από μέλος της ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

Αργοστόλι 15/5/2018

Μάκης Παγουλάτος

Χθεσινοβραδινές πληροφορίες ανέφεραν ότι ενδέχεται να ακολουθήσουν κι’ άλλες παραιτήσεις στην τοπική Νέα Δημοκρατία.

Αναδημοσίευση από www.kefalonianmantata.gr