Όλο το παρασκήνιο της παραίτησης των Γιαννάτου, Κοκκίνου – Η Θεοπεφτάτου γνώριζε και αδιαφόρησε για το θέμα Βιβλάκη

Οι παραιτήσεις που υπέβαλαν σήμερα στον διοικητή του νοσοκομείου Αργοστολίου ο διευθυντής, Ευάγγελος Γιαννάτος και η νεφρολόγος Α, Βασιλική Κοκκίνου, ήταν απλά η σταγόνα που έκανε το ποτήρι της δυσαρέσκειας να ξεχειλίσει…

Ο συμπατριώτης μας, Ευάγγελος Γιαννάτος, πριν από τρεις μήνες είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου ενώπιον και της βουλευτή, Αφροδίτης Θεοπεφτάτου, η οποία δεν αντέδρασε καν. Ή για να ακριβολογούμε, αδιαφόρησε παντελώς για τις επισημάνσεις του, παρ’ ότι την παρότρυνε να προβεί σε μια και μόνο ενέργεια: Στην διαλεύκανση της συγκεκριμένης υπόθεσης!!!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιαννάτος είχε πει στην βουλευτή ότι με τον Νίκο Βιβλάκη δεν μπορεί να συνεννοηθεί κανείς από το νοσοκομείο:  “Αν νομίζετε ότι κάνει καλό στο νοσοκομείο, τότε κρατήστε τον. Αλλά σας παρακαλώ, κάντε έρευνα…”

Είναι τυχαίο, άραγε, ότι αν και γίνονται προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού, στην Κεφαλονιά δεν υπάρχουν θέσεις; Ως εκ τούτου, μια νοσοκόμα στη μονάδα τεχνητού νεφρού αντιστοιχεί σε επτά νεφροπαθείς!!!

Είναι τυχαίο ότι έχουν αποχωρήσει από το νοσοκομείο τέσσερις γιατροί, με τους οποίους δεν είχε σχέσεις;

Το φοβερό είναι ότι στο νοσοκομείο επικοινωνούν τηλεφωνικά νεφροπαθείς από την Αγγλία και την Γερμανία και οι οποίοι θέλουν να κάνουν καλοκαιρινές διακοπές στην Κεφαλονιά και η απάντηση είναι πάντα η ίδια: “Δυστυχώς δεν μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε λόγω έλλειψης νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού…” Με συνέπεια οι τουρίστες να προτιμούν άλλα νησιά…   

Αναδημοσιευση από www.kefaloniatimes.gr