Οι παραιτήσεις που υπέβαλαν σήμερα στον διοικητή του νοσοκομείου Αργοστολίου ο διευθυντής, Ευάγγελος Γιαννάτος και η νεφρολόγος Α, Βασιλική Κοκκίνου, ήταν απλά η σταγόνα που έκανε το ποτήρι της δυσαρέσκειας να ξεχειλίσει…

Ο συμπατριώτης μας, Ευάγγελος Γιαννάτος, πριν από τρεις μήνες είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου ενώπιον και της βουλευτή, Αφροδίτης Θεοπεφτάτου, η οποία δεν αντέδρασε καν. Ή για να ακριβολογούμε, αδιαφόρησε παντελώς για τις επισημάνσεις του, παρ’ ότι την παρότρυνε να προβεί σε μια και μόνο ενέργεια: Στην διαλεύκανση της συγκεκριμένης υπόθεσης!!!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιαννάτος είχε πει στην βουλευτή ότι με τον Νίκο Βιβλάκη δεν μπορεί να συνεννοηθεί κανείς από το νοσοκομείο:  “Αν νομίζετε ότι κάνει καλό στο νοσοκομείο, τότε κρατήστε τον. Αλλά σας παρακαλώ, κάντε έρευνα…”

Είναι τυχαίο, άραγε, ότι αν και γίνονται προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού, στην Κεφαλονιά δεν υπάρχουν θέσεις; Ως εκ τούτου, μια νοσοκόμα στη μονάδα τεχνητού νεφρού αντιστοιχεί σε επτά νεφροπαθείς!!!

Είναι τυχαίο ότι έχουν αποχωρήσει από το νοσοκομείο τέσσερις γιατροί, με τους οποίους δεν είχε σχέσεις;

Το φοβερό είναι ότι στο νοσοκομείο επικοινωνούν τηλεφωνικά νεφροπαθείς από την Αγγλία και την Γερμανία και οι οποίοι θέλουν να κάνουν καλοκαιρινές διακοπές στην Κεφαλονιά και η απάντηση είναι πάντα η ίδια: “Δυστυχώς δεν μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε λόγω έλλειψης νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού…” Με συνέπεια οι τουρίστες να προτιμούν άλλα νησιά…   

Αναδημοσιευση από www.kefaloniatimes.gr

Προηγούμενο άρθροΣυνεχείς διαρροές από τα ψηφοδέλτια των Παρίση, Γάκη – Άσχημο το κλίμα για τις δύο παρατάξεις
Επόμενο άρθροΣάμη: Γεννήθηκε ο συνδυασμός “Ανεξάρτητη Δύναμη”