Ομολογία Αλέξανδρου Παρίση σε Αθηναϊκά ΜΜΕ για το σχεδόν μηδενικό έργο της θητείας του!

Μέχρι τώρα το αφήγημα της δημοτικής ηγεσίας του Δήμου Κεφαλονιάς ήταν : «παραλάβαμε το 2011 μόνο χρέη από τους προηγούμενους γιαυτό και δεν κάναμε τίποτα» !

Εν όψει των δημοτικών εκλογών του Μαίου και επειδή το άλλο αφήγημα του Μεγάρου πως …. «λεφτά δεν υπάρχουν και δεν μας δίνει η κακιά κυβέρνηση γιαυτό και δεν κάναμε έργο στο Ληξούρι και την περιφέρεια (χωριά)» απομυθοποιήθηκε με τις αποκαλύψεις μας ( δες εδώ κι εδώ ).

  15 ημέρες μετά των αποκαλύψεων μας οι λαλίστατοι, κατά τα άλλα, Μεγαρίτες έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους στα τοπικά ΜΜΕ αλλά αποφάσισαν φαίνεται να εκθέσουν το ανύπαρκτο έργο τους στα Αθηναϊκά μέσα (!!!!) ‘ισως για να προλάβουν τις πειθαρχικές εξελίξεις που έρχονται από τους ελέγχους των Επιθεωρητών , ίσως  γιατί στην Κεφαλονιά δεν τους παίρνει για να ισχυριστούν τα όσα απίστευτα  λένε σε ΜΜΕ εκτός του νησιού !!!!

Ειλικρινά τέτοιου μεγέθους ομολογία του ανύπαρκτου έργου ενός δημάρχου και μάλιστα από….τον ίδιο τον δήμαρχο, δεν έχει ξαναγίνει !!!!

Αλέξανδρος Παρίσης, δήμαρχος Κεφαλονιάς

Σύμφωνα λοιπόν με την aftodioikisi.gr (δες εδω ) ο δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Παρίσης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο web tv της ιστοσελίδας «Ο συνδυασμός της «Ισχυρής Κεφαλλονιάς» κατόρθωσε να υλοποιήσει έργα που έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και 20 χρόνια στο νησί» και ακόμη ότι «τα τελευταία 9 χρόνια που βρίσκεται στη θέση του δημάρχου έχει προχωρήσει σε πολύ σημαντικά έργα, όπως η ενίσχυση και αναστήλωση της γέφυρας Δεβοσέτου, η αναβάθμιση του κολυμβητηρίου, η επισκευή του τάπητα στο γήπεδο του Αργοστολίου αλλά και η ανάπλαση της πλατείας Βαλλιάνου».

 Βέβαια ο κ. Παρίσης δεν μπήκε στον κόπο να πει :

Διαβάστε την συνέχεια στο πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ του kefaloniapress.gr

Ομολογία Αλέξανδρου Παρίση σε Αθηναϊκά ΜΜΕ για το σχεδόν μηδενικό έργο της θητείας του!