Ο απερχόμενος και πειθαρχικά διωκόμενος  Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης μαζί με τον διεφθαρμένο, εγωπαθή και φίλαυτο περίγυρό του έχουν καταλάβει πλέον ότι ζούμε τις τελευταίες μέρες της φαύλης και άσωτης Πομπηίας που δημιούργησαν και εγκατέστησαν στο νησί μας.

Λίγες μέρες πριν γίνουν παρανάλωμα του πυρός, πριν χαθούν κάτω από τη λάβα και τη στάχτη των έκνομων πράξεων τους προσπαθούν να βρουν σανίδα σωτηρίας φτιάχνοντας και εκτοξεύοντας λάσπη.

Είναι ανώφελο και άσκοπο όμως για τον πνιγμένο να προσπαθεί να πιαστεί από τα μαλλιά του.

Απόλυτα προβλέψιμοι, κατηγορούν το Θεόφιλο Μιχαλάτο και επαναφέρουν για πολλοστή φορά στην επικαιρότητα το θέμα του ταμειακού ανοίγματος του πρώην Δήμου Λειβαθούς το οποίο θα δικαστεί στο Εφετείο Πατρών το Σεπτέμβριο του 2019.

Ένα θέμα για το οποίο έχει μιλήσει δημόσια ο Θεόφιλος Μιχαλάτος χρησιμοποιώντας στοιχεία και όχι αερολογίες.

Ένα θέμα  για το οποίο δεν έχει πρόβλημα να απαντήσει σε όποια ερώτηση του θέσουν.

Βέβαια «οι ηθικοί και άξιοι» άρχοντες μας αποκρύπτουν με επιμέλεια ότι για τη συγκεκριμένη υπόθεση παραπέμπονται συνολικά 40 άτομα μεταξύ των οποίων ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Παρίση κ. Ευάγγελος Κεκάτος και ο Αντιδήμαρχος Λειβαθούς του Παρίση κ. Ηλίας Κουρκουμέλης.

Αποκρύπτουν με επιμέλεια ότι «ταμειακό άνοιγμα» δεν σημαίνει ότι κάποιοι πήραν δημόσιο χρήμα από το ταμείο του Δήμου ή ότι καταχράστηκαν περιουσία του Δήμου προς ιδίο όφελος.

Ο Θεόφιλος Μιχαλάτος δεν  φοβάται τίποτα και για αυτό το λόγο κατεβαίνει στις  εκλογές του Μαΐου κοιτώντας τους ψηφοφόρους στα μάτια και διεκδικώντας τη ψήφο τους.

Αντίθετα, ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης και η παρέα του, αυτοί οι «ηθικοί και άξιοι άρχοντες» ας προετοιμάζουν την απολογία τους για τις χιλιάδες παράνομες απευθείας αναθέσεις που έκαναν σε εταιρείες φίλων, για την έκνομη λειτουργία των σπηλαίων, για τις στημένες δημοπρασίες των παραλιών και για πάρα πολλά ακόμη που βλέπουν συνεχώς το φως της δημοσιότητας.

Το Σεπτέμβριο ο Θεόφιλος Μιχαλάτος ετοιμάζεται να αναλάβει το Δήμο Αργοστολίου.

Την ίδια περίοδο κάποιο άλλοι θα αρχίσουν να ετοιμάζουν απολογητικά υπομνήματα.

Πηγή: www.inkefalonia.gr