Πάλι τα ίδια. Έκανε πίσω η Τζόγια Γρουζή, δεν κατέθεσε υποψηφιότητα για Πρόεδρος της ΝΟΔΕ.

Εξελίξεις στην εκλογή προέδρου ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς- Ιθάκης. Κατέθεσε την υποψηφιότητά της η Γιάννα Κουλουμπή, δεν κατέθεσε η Τζόγια Γρουζή.!!!!!

Λίγο πριν λήξει η προθεσμία η Γιάννα Κουλουμπή κατέθεσε την υποψηφιότητά της ,όπως είχε προαναγγείλει το μεσημέρι και στην εκπομπή του δημοσιογράφου Σάκη Βούτου.

Απεναντίας η Τζόγια Γρουζή , παρ όλη την ενωτική και αισιόδοξη δήλωσή της, με την οποία είχε προαναγγείλει την πρόθεσή της να είναι υποψήφια για την προεδρία , πριν από λίγο έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν πως απέσυρε την υποψηφιότητά της.

Εδώ θα πρέπει να πούμε, όπως το λέγαμε και στην εκπομπή μας, πως σίγουρα και αυτές οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας αποκλείεται να γίνουν χωρίς τις γνωστές παρεμβάσεις και πως πάλι θα γίνει της τοπικής Νέας Δημοκρατίας.

Δυστυχώς επαληθευτήκαμε.

Δεν γίνεται τίποτα χωρίς την έγκριση του ,ενός, του μεγάλου, του, του…. κλπ. κλπ.

Αφού το ήξερες πως δεν είσαι αρεστή, ποιος σε παρέσυρε κυρία Γρουζή ώστε τώρα να εκτίθεσαι?

Έχεις υποχρέωση να βγεις και να πεις την αλήθεια, πως, γιατί, σε ανάγκασε κάποιος να κατέβεις , σου υποσχέθηκε κάποιος πως θα σε στηρίξει και μετά σε πούλησε, σε υποχρέωσαν να μην καταθέσεις την υποψηφιότητά σου?

Το χρωστάς στους γνήσιους Νεοδημοκράτες, που πίστεψαν πως θα μπορούσες να τους ενώσεις, όπως έγραφες στην ανακοίνωσή σου και θα εννοούσες όπως θέλω να πιστεύω, τα παρατράγουδα των τελευταίων εκλογών για την ανάδειξη του προέδρου της ΝΟΔΕ.

Και για να μη παρεξηγηθώ , θέλω να δηλώσω, πως δεν με ενδιαφέρει ποια κυρία η κύριος θα είναι πρόεδρος της ΝΟΔΕ. Εκτιμώ και τις δύο εξ ίσου . Απλά θα ήθελα να γίνουν εκλογές χωρίς παρεμβάσεις κλπ. παρατράγουδα και όποιο αποτέλεσμα έβγαζαν οι κάλπες , ύστερα από ισότιμο προεκλογικό αγώνα να βγει ο νικητής.

Περιμένουμε από την κυρία Γρουζή όπως ανακοίνωσε την πρόθεσή της καθόδου της, έτσι να βγάλει και για την απόσυρσή της.

Δημ.Αλοϊζος.

Αναδημοσίευση από www.cosmos965.gr