Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη «ΑΝΑΣΑ» του Θεόδωρου Γαλιατσάτου  και νυν α/περιφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Δρακουλόγκωνας  φιλοξενήθηκε στην  εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα».

Αρχικά έκανε μια επεξήγηση για την σταυροδοσία και υπενθύμισε ότι οι ψηφοφόροι θα μπορούν να βάλουν στα ψηφοδέλτια έως 2 σταυρούς. Αμέσως μετά πέρασε στον απολογισμό της θητείας.

Όπως ανέφερε στις προηγούμενες εκλογές ο ίδιος προσωπικά αλλά και η παράταξή του δεν έταξαν τίποτα και σε κανέναν. Δουλέψανε σκληρά και θεωρούν ότι τα κατάφεραν χωρίς να έχουν ξεπεράσει το μέτρο. Επιπρόσθετα έδωσε, σε όλους όσους είχαν κάτι να του πουν, τον λόγο χωρίς να αποφύγει ποτέ κανέναν.

Επισήμανε ότι μέσα σε 56 μήνες κάνανε 59 έργα εκ των οποίων τα 33 έχουν ολοκληρωθεί και τα υπόλοιπα είτε εκτελούνται είτε έχουν δημοπρατηθεί και ο κόσμος μπορεί να τα δει και να κρίνει. Σχετικά με τους δρόμους σε όλη την Παλική (που τους έχει αναλάβει το ΥΠΟΜΕΔΙ) τόνισε ότι ζητάνε εδώ και χρόνια από το υπουργείο να τους παραχωρήσει τους δρόμους αλλά αυτό δεν γίνεται και δυστυχώς το υπουργείο ασχολείται με έργα πολλών εκατομμυρίων και  τους δρόμους τους έχει αφήσει έτσι.

Μίλησε για τις ανεμογεννήτριες και ανέφερε ότι δεν θα μπουν άλλες εκτός από αυτές που ήδη έχουν πάρει άδεια.

Σχετικά με την υγεία είπε πως: «Η περιφέρεια δεν έχει καμία σχέση . Έχουμε δώσει και επιχορηγήσεις σε όσους αποφασίσουν να έρθουν αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Πιέσαμε  και με έγγραφο του περιφερειακού συμβουλίου ζητάμε διάλογο».

Τέλος ο κος Δρακουλόγκωνας, ρωτήθηκε αν υπάρχει κάποιος λόγος να τον ψηφίσει κάποιος και χαρακτηριστικά ανέφερε: «Δεν υπάρχει κάποιος ειδικός λόγος. Ας επιλέξει ο κόσμος με βάση την προσπάθεια, να κρίνει ποιος δούλεψε και ποιος ήταν πάντα εδώ για όλους».

Αναδημοσίευση από www.965.gr

Προηγούμενο άρθροΛηξούρι: Την Παρασκευή η κεντρική συγκέντρωση του Διονύση Αραβαντινού
Επόμενο άρθροΣτην Ιθάκη η Ρόδη Κράτσα (pics)