Παναγής Δρακουλόγκωνας: Ο δρόμος της Άτρου θα φτιαχτεί σύντομα-Τι είπε για το δρόμο του Πόρου

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Δρακουλόγκωνας.

Μια συζήτηση γεμάτη από εξορύξεις, έργα και καλές ειδήσεις.

Η κουβέντα ξεκίνησε με τις εξορύξεις και ο α/περιφερειάρχης εξέφρασε την έντονη αντίθεση/ δυσαρέσκειά του για αυτό που επιχειρείται, να μετατραπούν οι θάλασσες σε οικόπεδα επιχειρήσεων. Μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι θάλασσες ανήκουν σε όλους. Αφορούν ακόμα και το τελευταίο ορεινό χωριό στην Βόρεια Ελλάδα».

«Το περιφερειακό συμβούλιο χάνει έναν πολύ αξιόλογο άνθρωπο»

Ο κος Δρακουλόγκωνας, αναφέρθηκε και στα τοπικά πολιτικά τεκταινόμενα και σχολίασε τις μετακινήσεις από την περιφέρεια στο δήμο . Συγκεκριμένα μίλησε για τον κο Τσιλιμιδό, τονίζοντας ότι είναι ένας άνθρωπος αξιόλογος, που ποτέ δεν δημιούργησε το παραμικρό στα περιφερειακά συμβούλια.

Τα έργα που εκτελούνται από την περιφέρεια σχολιάστηκαν ενώ ο κος Δρακουλόγκωνας ανακοίνωσε ότι υπάρχουν και άλλα έργα έτοιμα προς δημοπράτηση. Απάντησε σε ερωτήσεις του κόσμου από την περιοχή του Πόρου σχετικά με τον δρόμο και εξήγησε ότι οι μελέτες που έχουν εκπονηθεί έχουν γίνει από έμπειρους μηχανικούς. Παρ’ όλα αυτά κάλεσε στο γραφείο του τον οποιονδήποτε έχει διαφορετική άποψη.

Τέλος, ο αντιπεριφεριάρχης έκανε μια σημαντική αποκάλυψη αλλά και χαρμόσυνη ταυτόχρονα που έχει να κάνει με το θέμα του δρόμου που οδηγεί στην Μονή της Άτρου. Ενημέρωσε, πως επιλύθηκαν όλα τα γραφειοκρατικά κολλήματα που υπήρχαν και πλέον θα έρθει ο ειδικός δασολόγος και θα «ανάψει πράσινο φώς» για τον δρόμο.

Ακολουθεί η συνέντευξη

Αναδημοσίευση από www.965.gr